Felhasználó:

Jelszó:
Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


Online tagok (1)
Nincsenek Tagok
18.206.194.... news

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


bullet3 Luana
12 máj : 15:38
Sziasztok,szep napot mindenkinek
bullet3 Krisztián
21 febr : 17:07
Tisztelt Jelenlévő felhasználókat kérem regisztráljanak hogy máskor is visszataláljanak oldalunkra
bullet3 ekias
02 febr : 12:15
Hali!
bullet3 vicus61
02 febr : 10:16
Jelen
bullet3 szitex
31 jan : 18:58
sziasztok! sziasztok!sziasztok!
bullet3 Juanita
29 jan : 14:06
Üdv.Mindenkinek!
bullet3 Luana
29 jan : 06:40
Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek ☺
bullet3 Zotyka
28 jan : 20:18
Üdv mindenkinek
bullet3 vicus61
19 jan : 08:51
Szép reggelt Jók a videók!
bullet3 admin
14 jan : 14:45
Letölthetőek a Secret World Investigation saját fejlécei a képeket ajánlom pl azok figyelmébe akik háttérképet keresnek számítógépükre vagy telefonjukhoz jó töltögetést kivánok 

Szeretnétek ha a Napi Hirekről is cikkeznénk?

Igen

Nem

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások
kedd 11 szeptember 2018


Gyakorlatilag csak parancsra várnak, hogy átvegyék a kontinens feletti hatalmat!

Visszatért a terror, vagy talán el sem hagyta Európát. Újabb terrortámadások sorozata rázta meg az elmúlt hetekben, hónapokban a kontinenst.

Nem csak Londonban voltak késelések, melyek számos alkalommal a dzsihadista sejtekhez volt köthető, de Franciaország-szerte is előfordultak hasonlók, és nemrég Párizsban következett be tragikus esemény, ahol egy késes támadó elvágta valaki torkát, majd másokat is megkéselt.

Az eset ismét emlékeztette Európát, hogy a terror már beitta magát a társadalom szöveteibe, és életre hívta a legvészesebb forgatókönyveket az európai biztonsági szakértők körében is.

Arról van ugyanis szó, hogy a dzsihadista sejtek egyszerűen párhuzamos titkos társadalmakba rendeződtek Európán belül...

Gyakorlatilag puccsolható lett az EU belülről.

Több olyan információ is napvilágot látott, melyek azt állítják, hogy a menekültek között rengeteg terrorista áramlott be, és csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy átvehessék a hatalmat

Kevesebben vannak, minta rendvédelmi szervek, de már nem sokáig, ráadásul több országban is képesek voltak beépülni a hadseregbe vagy a rendőrök közé.

Titokban felfegyverezték magukat, így akár nagyvárosokat is órák alatt be tudnának venni...

Ez pedig beláthatatlan katasztrófával és fenyegetettséggel járhat Európa számára.

Franciaországban Párizs egy terrorista elosztó központ, és egy komplett dzsihadista hadsereg lehet az ottani no-go zónákban, készen állva arra, hogy belülről puccsolják meg az EU-t.

Az Eiffel-torony lerombolásáról és a város föld alatti alagút- és csatornarendszerén keresztüli megszállásáról is bezséltek a terroristák egy korábbi fenyegető felvételen.

Óriási a baj, ha a felvétel tényleg a valóságról beszél, ugyanis ez gyakorlatilag Európa vége. Ez azt jelenti, hogy hamarosan szükség lehet minden ország hadseregére, és hogy Franciaorszáég, legalábbis Párizs már elesett.

Nemcsak a franciákat fenyegetik meg, hanem a londoni Big Ben és az Egyesült Államokban található Fehér Ház elleni támadásra is figyelmeztetnek és figyelmeztettek már korábban.

A meghalt, de mégis hamvaiból Európa szívében feltámadt Iszlám Állam tehát az egész világra sokkal veszélyesebb lehet, mint eddig valaha - állítják a szakemberek és biztonságpolitika
forrás:avilagtitkai.com

POST BY: Krisztián ON : kedd 11 szeptember 2018 - 14:22:43 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Mindvégig itt voltak, és hamarosan újra találkozunk velük? Könnyen lehet, hogy az ősi idegenek a paleoasztronautika hívei szerint nem mentek el örökre, ahogyan azt sokan állítják.

Egy részük itt maradt a Földön, melynek különféle nyomai is vannak. Óriásokról szóló legendák, nefilim angyalokról szóló történetek, és vallási mendemondák. Ezeknek mind van valami valóságalapja, törvényszerűen léteznie kellett olyan égből érkezett lényeknek, melyekről mintázták ezeket.

Amikor a nefilim, azaz Anunnaki uralkodók sokszázezer éves uralma véget ért, a nagy özönvizet követően a földönkívüli befolyás széthullott bolygó szerte

Ennek egy lázadás lehetett az oka, mely lehetőséget adott az emnbernek, hogy szabad fajjá váljon. Az Anunnakik közül ugyanis sokan kiváltak, és szembe fordultak az egyetemes hatalommal, mely globális uralmat akart a Földön. Hiszen az embert eredetileg azért teremtették a saját, és egy majom DNS-ének a keresztezésével, hogy őket szolgáljuk.

A lázadást követően az idegenek aztán tovább álltak, és egy részük maradt csak itt, akik az emberekkel kötöttek szövetséget ellenük.

Ők mutattak meg nekünk mindent, mely elősegíthette akkoriban a technológiai fejlődésünket.

Utat mutattak, ők voltak a fény, a történelem sötétjében. Azonban soha nem hagyták el a bolygót, az itt élő nefilim lények ugyanis hibernálták magukat, mélyen, hatalmas földalatti komplexumokban – állítja több paleoasztronautika hívő
Ezek ősi óvóhelyek voltak egy nukleáris vagy kozmikus csapás esetére, melyet szintén a földönkívüliek építettek.

A hibernációs fázisra az egyik legnagyobb bizonyíték a Tisulsky hercegnő ügye. 1969-ben Kamerovoban, egy Tisulskago nevű faluban valami megdöbbentő dologra bukkantak a helyi szénbányában dolgozó munkások.

A bányászati munkák során ugyanis 72 méteres mélységben beleakadtak valamibe a talajréteg alatt


A bányász – akit Karnaukhovnak hívtak – aki megtalálta a szokatlan dolgot, eleinte nem is tudta, hogy pontosan micsoda lehet. Több méter hosszú volt, és majdnem egy méter magas. Az anyaga márvány volt, és olyan volt, mintha egy hatalmas doboz lenne

A nőt nem mozdították el a helyéről, de szemmel láthatóan szokatlanul magas volt. Egyes becslések szerint elérte a 180 centimétert is. 30 év körüli, fehérbőrű, kaukázusi vonásokkal rendelkező nő volt. Olyan dolgok derültek ki, mely valóban alapjaiban kérdőjelezi meg az emberiség történelmét. Arról van szó ugyanis, hogy a radiokarbonos vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy a test 800 millió évesA hírek szerint akkoriban több hasonlóan idős, de sértetlen fiatal humanoidszerű testet találtak a környéken, és a területet hamar lezárták, majd mikor végeztek, azt mondták, hogy nem találtak semmit, annak ellenére, hogy ez hazugság volt, mert hatalmas szarkofágokat láttak a helyiek helikopteren elszállítani.

Feltehetően több ezer ilyen nefilim óriás teste létezhet, és nyugodhat a mélyben, a bolygónk rejtett alagútrendszereiben, melyek több millió évesek.

Szüntelenül pihennek, hibernációs álmukban, hogy egy napon, sok ezer év múlva – vagy talán holnap – felébredjenek

forrás:paranormal.hu

POST BY: Krisztián ON : kedd 11 szeptember 2018 - 13:01:54 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


A német kormánynak nincsenek tervei és irányelvei arra az esetre ha földönkívüliekkel való találkozás történne.Lehet, hogy jelenleg valószínűtlennek tűnhet ez a kép, de ha küldöttség érkezne egy másik világból azzal a céllal, hogy kapcsolatot létesítsenek velünk, hogyan reagálnának a Fölf kormányai?

Egy most készült jelentés alapján Németország nem tűnik felkészültnek. Az ezzel kapcsolatos kérdésekre a német Gazdasági Minisztérium azt válaszolta, hogy meglehetősen valószínűtlen egy ilyen esemény és nincsenek olyan konkrét esetek, melyekről tárgyalni kellene egy országgal vagy országok között.

Az nem derül ki, hogy pontosan hogyan reagálnának az országok egy ilyen eseményre, egy tanulmány eredményei szerint az emberiség alapvetően örülne egy ilyen találkozásnak.

Az Amerikai Egyesület a Tudomány Fejlődéséért (American Association for the Advancement of Science) nevű szervezet megállapította, hogy az amerikaiak mintegy fele és a nyugat európaiak hisznek abban, hogy a bolygónkat már meglátogatták az idegenek.

Michael Varnum, az Arizonai Egyetem egyik munkatársa és a tanulmány egyik szerzője szerint ha szemtől-szembe találnánk magunkat egy másik világ élőlényeivel, egészen vidámak lennénk

forrás:paranormal.hu

POST BY: Krisztián ON : kedd 11 szeptember 2018 - 12:41:48 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
csütörtök 06 szeptember 2018


A kozmikus háttérsugárzásban megtalált legnagyobb és leghidegebb folt talán egy valódi lyuk lehet az univerzumon.

Az Ősrobbanás modell, és háttérsugárzási anomália

Rengeteg elmélet kering arról, hogy az univerzumunk hogyan is született, és létrejöttének pillanatától kezdve hogyan is kezdett el tágulni. Ma a világegyetem legelfogadottabb keletkezési modellje az Ősrobbanás elmélet, mely kimondja, hogy a világ egyetlen szingularitási pontból indult ki.

Ehhez szorosan kapcsolódik a kozmikus háttérsugárzás is, amit gyakorlatilag az Ősrobbanás egyik fontos bizonyítékaként szoktak a tudósok felhozni

A kozmikus mikrohullámú háttérsugárzás az az elektromágneses sugárzás, ami az egész világegyetemet kitölti. Vagyis nem más, mint az Ősrobbanás következtében visszamaradt lenyomat.

Az ősrobbanás után nagyjából 380 000 évvel az atommagok és elektronok összeálltak atomokká, és a fotonok (fény) számára a világegyetem átlátszóvá vált. A mikrohullámú háttérsugárzás ebből az időből származik, de a Világegyetem tágulása miatt, amelyet a vörös eltolódás jelensége igazol, a hőmérséklete lecsökkentNemrégiben találtak egy olyan rendkívüli hidegfoltot a kozmikus háttérsugárzásban, mely elméletileg ott sem lehetne. Ugyanis drasztikusan alacsony a hőmérséklet a háttérsugárzás más pontjaihoz képest.

Anomália, ami nem létezhetne

Ez a lyuk ténylegesen hatalmas kiterjedésű, és annyira hideg, hogy hozzávetőlegesen felmerült az is, hogy talán az ősrobbanás előtti időkből származhat.

Ez pedig teljességgel lehetetlen, ha a kozmikus háttérsugárzásról beszélünk.

Éppen ezért kelt szárnyra rengeteg teória, elmélet és pletyka arról, hogy mi lehet valójában ez a hatalmas lyuk. Egy szakadás a téridő szövetén? Egy eddig ismeretlen kozmikus anomália? Vagy talán egy átjáró egy tükör univerzumbaKülönös, hogy az adott területen úgy tűnik, mintha abszolút nem lenen semmi. Sem csillaganyag sem csillaganyagok felhői, vagy galaxisok, egyéb objektumok.

Azonban valami mégis lehet ott, ugyanis nagyon erős gravitációs hatást mérnek afelől a folt felől. Mintha lenne ott valami, ami ezt a nagyon erős erőhatást kifejti a környezetre.

Szakadás a világon

Ha valóban egy kapu lenne egy másik univerzumba, akkor az a nagy kérdés, hogy pontosan hová vezet. Egyes sejtéseink szerint az univerzum fonákjára, egy olyan világba, ahol minden fordítva működik, és még az idő is fordítva folyik.

Mások úgy gondolják, hogy az univerzum már elkezdett szétszakadni, és valójában az a lyuk nemrég – pár ezer, vagy pár millió éve – még nem volt ottMegint egy másik elképzelés szerint a lyuk a kezdetektől fogva ott van, és gyakorlatilag ott lett felfújva az univerzum,, vagyis onnan ered az ősrobbanás, ezért volt az a pont az, ami a leghamarabb, és legjobban kihűlt.

Hogy közelebb jutunk-e a hideg és sötét folt megfejtéséhez, azt nem tudni, de annyi bizonyos, hogy a vele kapcsolatos felfedezéseket aligha most fogjuk megtenni, mivel nagyon messze van, és sokkal fejlettebb technológiára és eszközökre lenne szükség, hogy részletesebben tanulmányozzuk, vagy oda utazzunk

forrás:paranormal.hu/avilagtitkai.com

POST BY: Krisztián ON : csütörtök 06 szeptember 2018 - 10:41:08 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
vasárnap 02 szeptember 2018


Az amerikai hadsereg titokzatos X-37B jelzésű űrrepülőgépe közel egy éve kering az űrben, hogy titkos küldetését teljesítse.A napenergiával működő űrrepülő, amely sokkal inkább úgy néz ki mint a NASA űrrepülőinek kicsinyitett mása, eredetileg azért lett kifejlesztve, hogy műholdakat javítson. Ezt a projektet azonban elvetette a NASA és átadta az Amerikai Védelmi Minisztériumnak 2004-ben.

Keveset tudunk arról, mi a pontos célja az X-37B-nek kivéve azt, hogy képes évekig pályán keringeni egy adott küldetésen anélkül, hogy visszatérne a Földre.

Legutóbbi tevékenysége majdnem egy éve kezdődött, pontosabban 2017 szeptember 7-én.

Az egyedüli komponens amit az űrrepülő hordoz, az az Advanced Structurally Embedded Thermal Spreader (ASETS-11) névre keresztelt eszköz, amely kísérleti elektronikát és hőcső-technológiát tartalmaz.

Ami még érdekes az űrrepülővel kapcsolatban az az, hogy pontosan ez lehet az a titkos végső katonai eszköz, melyről Trump elnök jelentette be, hogy az Amerikai Űrvédelem fejleszteni fogja.

“Irónikus, hogy az X-37B az a program – teret adva Amerikábak az űrben -, amely látszólag egy űrvédelmi erő létrehozását sürgeti, melynek kifejlesztése éppen folyamatban van.” – mondta Joan Johnson-Freese, a Newporti Haditengerészeti Főiskola egyik professzora
forrás:paranormal.hu

POST BY: Krisztián ON : vasárnap 02 szeptember 2018 - 18:31:04 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
kedd 28 augusztus 2018


1937-ben az Észak-Karolina és Virginia állam határainál egy 21 fontos vésett követ fedeztek fel, amely máig tartó vitát váltott ki, ugyanis sokak szerint ezáltal kerülhet közelebb az angol gyarmatosítás egyik legnagyobb rejtélyének megoldása, míg mások úgy vélik, egyszerű átverésről van szó

1590-ben az idős John White kétségbeesetten szólongatta lánya, annak férje, valamint unokája nevét a mai Észak-Karolina állam területén található Roanoke-szigeten, ahonnan 1587-ben hajózott ki, hogy hazautazzon Angliába.

Mikor három évvel később visszatért, a több mint száz angol telepesnek hűlt helye volt. White látta, hogy a telepesek időközben emeltek ugyan egy nagyobb erődítményt, de ez teljesen elhagyatott volt, és csupán a hátrahagyott nehéz vagy mozdíthatatlan tárgyak voltak benne.

A település összes házát szétszedték, elemeiket valahova elszállították. Az „elveszett kolónia” 117 lakosát sosem találták meg – Amerika és Anglia közös történelmének máig ez a legnagyobb rejtélye.

White és a tengerészek friss lábnyomokat fedeztek fel Roanoke partján – bizonyítékát annak, hogy a helyi indiánok ellenségesek voltak, vagy legalábbis tartottak az angol csoporttól. A Chesapeake-öböl menti településen egy fába faragva a CRO betűket találták, ezt a Croatoan barátságos törzs neveként értelmezték (White később úgy emlékezett, a név egészében is bele volt vésve egy kapufélfába), így a keresők arra jutottak, délre kell hajózniuk a törzs központjához, a Hatteras-szigetre.

Miután azonban hajóra szálltak, a viharos időjárás egyre északabbra kényszerítette őket, egészen addig, míg nem maradt más választásuk, mint hazatérni. Angol hajó nem is jutott el később sem Hatterasra, de az Outer Banks mellett elhajózó spanyolok később integető és európai stílusú hangszereken játszó indiánokat láttak.

1937-ben az Észak-Karolina és Virginia állam határainál egy 21 fontos vésett követ fedeztek fel, amely máig tartó vitát váltott ki, ugyanis sokak szerint ezáltal kerülhet közelebb az angol gyarmatosítás egyik legnagyobb rejtélyének megoldása, míg mások úgy vélik, egyszerű átverésről van szó.

A vésett kődarabon többek között Eleanor Dare neve látható, aki a már említett White kormányzó lánya volt, és ő hozta világra az első angol gyermeket az Újvilágban, mégpedig Virginia Dare-t. Mivel később számos ilyen típusú kő került elő, felmerült az átverés gyanúja. A hitelességének kiderítésére most újabb kutatók vállalkoztakA kőtáblára írt, rövid szöveg egy véres mészárlásra enged következtetni, amelynek egyik túlélője készíthette az írást. Az Emory Egyetem kutatói a felfedezés után néhány évvel részletes vizsgálat alá vetették a leletet, és kiderült, hogy az anyaga szerint honnan származik. A képen is jól látható, hogy a kő felülete barna színű, míg a vésett rész fehéres.

A felfedezést követő években egyre több kutatót kerítette hatalmába a szkepticizmus a kőtábla hitelességét illetően.

Ugyanakkor az Emory Egyetem kutatói a vizsgálatokat követően nem gondolták úgy, hogy átverés lenne a lelet, valamint a következő években talált további kőzetek sem, amelyek hasonló tartalommal bírtak, bár különös módon legtöbbjüket egy georgiai kőfaragó talált meg.

1941-ben egy újságíró mégis csalónak kiáltotta ki a kőfaragó mestert, és a Dare-kövek évtizedekre eltűntek az azonosítatlan leletek tárházai mélyén. Az elmúlt években azonban hatalmasat fejlődött a tudomány, így ismét előkerültek a vitatott kőtáblák. Múlt évben egy gyémántfúróval egy kis darabot véstek le az első kőzetből, hogy vizsgálat alá vethessék.

„Ma már léteznek olyan geokémiai tesztek, amelyek csupán néhány éve állnak a rendelkezésünkre, nyolc évtizeddel ezelőtt még egyáltalán nem volt ilyen lehetőségük a kutatóknak” – mondta Ed Schrader, a Brenau Egyetem geológusa. A tesztek kimutatták, hogy a Dare-kő fehér erezett kvarckristályból készült. A további analízis arany, szelén és réz nyomaira bukkant a vegyületben, ami további segítséget jelentett a kőzet eredetének kiderítésében.

„Rendkívül szokatlan, hogy három fém ekkora koncentrációban jelen lehessen kvarckristályban” – mondta Schrader. „A réz magas jelenléte akár azt is jelezheti, hogy a bennszülött indiánok egyfajta kezdetleges bányászati tevékenységet végezhettek a kő eredeti helyszínének közelében” – tette hozzá.

Habár még folyik a kutatómunka, hogy a kőzet pontos lelőhelyét megtalálják, a szakértők továbbra is szkeptikusok maradtak a Dare-kő eredetét illetően. A újabban beindult, multidiszciplináris kutatásoknak köszönhetően hamarosan kiderül, hogy az egyébként is rejtélyekkel teli kolónia különös eltűnésének egyik tárgyi bizonyítéka valós vagy csupán egy igen jól sikerült csalás eredménye

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : kedd 28 augusztus 2018 - 15:51:18 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Nyitott szívvel és bizalommal telve jöttünk a világra, örömöt és a tápláló szeretet szabad áramlását várva. Születése pillanatában természetesen még mindenki jó empátiás készséggel rendelkezik és érzékeny a rezgésekre

Evolution’s End című könyvében Joseph Chilton Pearce leírja, hogy az embrió már a fogantatás után néhány nappal rezgő sejtek sokaságát gyűjti össze: ezekből lesz a szíve.

Ezek a sejtek hangérzékenyek: ráhangolódnak az anya szívverésére és légzésére, ami elengedhetetlen a gyermek szívének kifejlődéséhez.

Az anya érzelmi állapota és ismétlődő viselkedésmintái hormonálisan és a hangszínen keresztül is nyomot hagynak a magzatban.

Miután a kisbaba megszületik, és a testében még tombol az adrenalin, az anya – és persze az apa is – ösztönösen a bal oldalához, a szívéhez szorítja az újszülöttet.

A szülők szíve stimulálja a baba szívét, ami aktiválja az agyat, és biztosítja afelől, hogy a gyermek biztonságban van.

Köztudott, hogy a hanghordozóról lejátszott szívverés 40-50 százalékkal csökkenti a csecsemők sírását.

Pearce ezután azzal folytatja, hogy az újszülöttek egy rejtett világban élnek, és szinte teljes szimbiózisban vannak édesanyjuk testével.

A következőt írja: „Amikor az anya rejtett szférája érinti a gyermekét, lázas kommunikáció indul meg. Az anya nem biztos, hogy észleli ezt a rejtett kommunikációt, ám a gyermek számára ez az egyetlen tökéletesen aktív tudatszint.”

Vagyis a belehelyezkedés szívtől szívig – a gyermektől az anyáig és az anyától a gyermekig – terjedő képessége a fejlődés és a túlélés legalapvetőbb módja

Érzelmi intelligencia című könyvében Daniel Goleman leírja, hogy a csecsemők és a kisgyerekek gyakran alakítanak ki empatikus kapcsolatot egymással.

„A csecsemőket jóformán a születésük napjától kezdve felzaklatja, ha más csecsemőket sírni hallanak” – számol be róla Goleman, majd hozzáteszi, a csecsemők „úgy reagálnak a környezetükben keletkező zavarokra, mintha az a saját problémájuk lenne: sírva fakadnak, amikor más gyereket sírni látnak”

A gyerekek gyakran átveszik társuk zaklatottságát. Ha például a másik felsebzi az ujját, az egyéves maga is a szájába veszi az ujját, hogy meggyőződjön róla, fáj-e. A bölcsődés korúak játékkal vagy simogatással próbálják megvigasztalni síró társukat.

Goleman azt írja, a gyerekek idővel kezdik megérteni, hogy a másik zaklatottsága akár az életkörülményeivel is összefüggésben állhat, ezért már egy egész csoport, például a szegények és a társadalom peremére sodródottak iránt éreznek sajnálatot.

A rezgésekre való érzékenység és az empátia, úgy tűnik, alapvető emberi tulajdonságok, amelyek gyökerei az anyaméhben keresendők.

Elaine Aron pszichológusnő, The Highly Sensitive Person című könyvében arról ír, hogy a „hiperérzékeny” emberek a társadalom 15-20 százalékát teszik ki.

Ők azok, akik olyan dolgokat is megéreznek, amelyek mások számára rejtve maradnak, tökéletesen megértik a környezetükben élőket, érzékelik problémáikat és képességeiket, továbbá gyakran több térre és időre van szükségük, hogy meg tudják emészteni mindazt, amit magukba szívnak.

A hiperérzékenyek gyakran bele is betegedhetnek vagy rokkanhatnak a sok ingerbe, és alapvetően befelé forduló, intuitív, látnoki képességgel megáldott emberek, akik rengeteget foglalkoznak saját lelkükkel és lelki életükkel.

Carl Jung írja, hogy a hiperérzékenyeket jórészt a tudatalattijuk befolyásolja, amely akár profetikus igazságokat tartalmazó, fontos információkat is szolgáltathat számukra.

Aron kutatásai alapján a megkérdezettek 30 százaléka a „mérsékelten érzékeny” kategóriába tartozik. A maradék 50 százalék azt vallja magáról, hogy nem vagy egyáltalán nem érzékeny.

Talán mindannyian tudatosabban érzékenyek és empatikusabbak lehetnénk, ha a kultúránk nem lenne ennyire analitikus, anyagias és versenyközpontú.

Részben persze erre is nevelnek minket; az iskola a matematikát és az informatikát erőlteti a művészetek és az irodalom, a sportot a tánc és a zene helyett. Ráadásul a diszfunkcionális családokban szerzett korai sebek lezárják az érzelmi csatornákat, és racionális gondolkodásra, kompenzációs viselkedésre, sőt, egyenesen disszociatív állapotokba kényszerítenek minket.

Mégis, a tisztán rezgésekből táplálkozó gyökereinket látva, szinte hihetetlen, hogy képtelenek vagyunk a rezgés és a rezonancia alapján megismerni másokat, főleg most, amikor a belső és a külső frekvenciák egyre fokozódnak.

Gyanítom, ahogy a sztoicizmus máza repedezni kezd, és a saját magunk védelmére kialakított egészségtelen érzelmi szokások – a függőségi állapotok, a begubózás vagy az agresszió, hogy csak néhányat említsek – is csődöt mondanak, az emberek sokkal nagyobb százaléka fog a hiperérzékenyek
kategóriájába tartozni

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : kedd 28 augusztus 2018 - 15:36:24 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
csütörtök 23 augusztus 2018

A helyi hatóságok szerint esélyes, hogy egy újabb, második Szfinxre bukkantak útépítők az egyiptomi Luxor közelében, írja az Independent. Az oroszlántestű, emberi fejű szobor akkor kerülhetett elő a föld alól, amikor az útépítők egy luxori út szélesítésén dolgoztak

A szobor két népszerű Nílus-parti látványosság, Karnak és Luxor templomai között található, nagyjából 10 kilométernyire a Királyok völgyétől, Egyiptom ősi fáraóinak temetkezési helyétől.

Ha valóban eredeti leletről van szó, akkor a szobor kora nagyjából négy és félezer éves lehet: a szfinx i. e. 2500 körül épülhetett.

A hatóságok még nem tettek közzé képet, és még nem is emelték ki a föld alól, mindenesetre már most bátorítják a turistákat, hogy ha arra járnak, nézzenek be az építési területre.

Mohamed Abel Aziz, a luxori antik tárgyakért felelős igazgató azt mondta, a nagyjából 3,6 milliárd forintos útépítési beruházás sorsát az új lelet fényében át kell gondolni.

Az első, azaz eddig egyetlen egyiptomi szfinx Gízában található, szintén i. e. 2500-ban épülhetett. A 73 méter hosszú és 20 méter magas szobor Hafré fáraónak állított emléket, de a történészek eddig is valószínűsítették, hogy más fáraók is kaphattak hasonló szobrokat Egyiptomban

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : csütörtök 23 augusztus 2018 - 19:23:29 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
szerda 09 augusztus 2017


Alig több mint kétórányira Aurangabad ősi városától láthatók a híres Ajanta barlangok, 32 olyan barlang, melyeket nem a természet, hanem emberi kéz hozott létre sok – sok évig tartó munkávalA mesteremberek szobrokat faragva a vulkanikus képződményű bazalt sziklákba, apró lépésenként haladva finoman cizellált véseteket készítettek, és a szükséges helyeken oszlopokat kifaragva, a sziklák belsejében termeket hoztak létre. A falakat, mennyezetet csodálatos díszítéssel látták el, és gipszvakolaton élénk színű festményeket készítettekA festmények zöme több mint 1500 éves. Ezek az ismeretlen művészek festményeik létrehozásakor, már tíz évszázaddal Michelangelo, Leonardo da Vinci, és az európai reneszánsz előtt, ismerték a perspektivikus ábrázolást, a mélység érzékeltetését, a valósághű alkotást.

A festményeken az arcok olyan kifejezők, olyan érzelmeket hordoznak, hogy azokat még évszázadok múltán, napjainkban is megcsodálhatjukA legrégebbi barlang az időszámításunk előtti II. évszázadban készült. Néhány barlangot kolostorként használtak. Ezekben hatalmas termek vannak, bennük apró szobákat alakítottak ki, melyek a fő helyiségből nyíltak. Ezekben a cellákban éltek a szerzetesek. E cellák némelyikében az ágyakat is a sziklából vésték ki, még a ˝párnák˝ is, melyeken a szerzetesek nyugovóra helyezték fejüket, ilyen módon készültek

A többi barlang, amiket templomként használtak, nagyon hasonlít a keresztény katedrálisokhoz. Hasonló a mennyezet kialakítása, a fagerendák használata, melyek díszített sziklapilléreken nyugvó bordázatban keresztezik egymást, és hasonló a központi hajó kialakítása is (melyben a keresztény egyház oltára helyén hatalmas Buddha szobor található)Nem szabad elfelejteni, hogy ezeket a templomokat több évszázaddal a keresztény katedrálisok építése előtt vájták ki a sziklákból. Ez felveti a gondolatot, hogy talán ezek a barlangok adták az inspirációt a középkor nagy katedrálisainak létrehozásához, ellentétben a vélekedéssel, hogy az említett katedrálisok létrehozásának ihletői az ókori Görögország, illetve Róma klasszikus templomai voltakFantasztikus elgondolni, hogy a kiváló mesterek, e csodák létrehozói, csupán egyszerű szerszámaikra hagyatkozhattak. Így vált örökségünkké valami univerzális, varázslatos, valami, amit még napjainkban is figyelembe vehetünk. Az évszázadok e barlangok falain csupán apró vízcseppeknek tűnnek

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : szerda 09 augusztus 2017 - 12:48:43 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
kedd 08 augusztus 2017


Több évtized után újra látni vélték Staffordshire megye vérfagyasztó szellemét, a fekete szemű gyermeket

Az ijesztő szemű túlvilági jelenésről ezt megelőzően mintegy harminc éve érkeztek bejelentések – írta a napokban a Birmingham Mail. A kísértetlánynak szemei helyén az elbeszélések szerint szénfekete üregek tátongnak, különös ismertetőjegye még, hogy segítségért sikolt.

A közelmúltban szemtanúk szerint újra feltűnt a szellem. Egy nő elmondása szerint éppen Birches Valley-ben sétált lányával, mikor sikolyt hallott. Azonnal rohanni kezdtek a hang felé, de nem találták a forrását.

Mikor azonban megfordult, egy tízéves forma lány állt mögötte, tenyereivel takarva a szemét, mintha csak születésnapi tortájára várna. Az anya megkérdezte tőle, hogy minden rendben van-e, mire a lány elvette a kezeit a szeme elől, feltárva ezzel a szemürege ásító sötétségét. A nő visszaugrott ijedtében, megragadta a lányát, de mire visszafordult, már nyoma sem volt a jelenésnek

Az üggyel Lee Brickley parajelenség-szakértő is foglalkozik. A cikk felidézett egy, még az 1980-as évek elejéről származó észlelést, melyet Brickley nagynénje élt át. Eszerint egy 18 éves nő 1982 nyarán barátaival Channok Chase-ben találkozott az esti órákban, mikor egy kislány sikolyára figyelt fel. A hang felé rohant, látott is egy fiatal lányt, aki az ellentétes irányba szaladt. Mikor utolérte, a kislány felé fordult és ránézett a teljesen fekete, írisz nélküli szemeivel, majd tovább rohant egy erdős terület felé. Az ügyből rendőrségi eljárás lett, keresés is indult, ami nem járt eredménnyel. Akkor senki nem gondolt arra, hogy paranormális jelenséggel lehet dolguk, a lány az elmondás szerint teljesen hús-vérnek tűnt.

Fekete szemű gyermekekről a világ számos tájáról érkezett jelentés az elmúlt időben, de csak Cannockban tűnt fel ilyen nappal – áll a cikkben

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 21:16:05 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Oldal:  [1] 2 3 ... 13 14 15


az Oldalra feltöltött minden kép Hír Hang és Videó kizárolagos tulajdonosa a Secret World Investigation


Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0680 másodperc, 0.0125 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 42. Memória használat: 1,080kb