Felhasználó:

Jelszó:
Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


Online tagok (1)
Nincsenek Tagok
3.227.240.... news

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


bullet3 Luana
12 máj : 15:38
Sziasztok,szep napot mindenkinek
bullet3 Krisztián
21 febr : 17:07
Tisztelt Jelenlévő felhasználókat kérem regisztráljanak hogy máskor is visszataláljanak oldalunkra
bullet3 ekias
02 febr : 12:15
Hali!
bullet3 vicus61
02 febr : 10:16
Jelen
bullet3 szitex
31 jan : 18:58
sziasztok! sziasztok!sziasztok!
bullet3 Juanita
29 jan : 14:06
Üdv.Mindenkinek!
bullet3 Luana
29 jan : 06:40
Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek ☺
bullet3 Zotyka
28 jan : 20:18
Üdv mindenkinek
bullet3 vicus61
19 jan : 08:51
Szép reggelt Jók a videók!
bullet3 admin
14 jan : 14:45
Letölthetőek a Secret World Investigation saját fejlécei a képeket ajánlom pl azok figyelmébe akik háttérképet keresnek számítógépükre vagy telefonjukhoz jó töltögetést kivánok 

Szeretnétek ha a Napi Hirekről is cikkeznénk?

Igen

Nem

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások
kedd 08 augusztus 2017
Nem mindennapi kalandban volt része egy Alaszkában kempingező férfinek. Mikor túrázni indult a férfi, nem gondolta, hogy élete legemlékezetesebb kirándulása lesz

A Katmai Nemzeti Parkban sétálva egy grizzly medvecsaláddal találkozott, és az anyamedve és két bocsa a nyomába szegődött.

A férfi lélekjelenlétét bizonyítja, hogy a telefonjával videót készített az eseményről, ráadásul higgadtan kommentálta a történéseket. Miután hátramenetben haladok, nem lenne szerencsés, ha megbotlanék.ismeri el a férfi a klipben.

A helyzet súlyosságát és a lehetséges halálos kimeneteleket tekintve talán magát is megnyugtatva mondogatja: Gyerünk, srácok, adjatok egy kis előnyt

Az anyamedve rendkívül nyugodt volt, valószínű, hogy bocsait féltve nem támadt, így a férfi épségben, és egy elképesztő élménnyel gyarapodva ért vissza a táborba. A medvék a megszokott útjukon, a vízparton folytatták a napjukat

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 21:10:58 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Az ókori egyiptomi fáraó, Szanaht feltételezett földi maradványait vizsgálva a kutatók arra jutottak, hogy sikerült rálelni a gigantizmus, vagyis az óriásnövés eddigi legrégebbi példájára

Az óriásokról szóló legendáknak és mítoszoknak se szeri, se száma a történelemben. A fantasztikus történeteknek azonban mindig van valóságalapjuk.

Az óriásnövést vagy gigantizmust az embereknél és az állatoknál egyaránt az agyalapi mirigy elülső lebenyében képződő növekedési hormon fiatalkori túltermelődése okozza. A jelenség hátterében igen gyakran az agyalapi mirigy jóindulatú daganata áll. Az óriásnövés egyik legsúlyosabb következménye rendszerint a jelentősen lerövidült élettartam az átlaghoz viszonyítva

A tudósok a legújabb kutatásban egy 1901-ben előkerült csontvázat vizsgáltak meg. A maradványokat egy Beit Khallaf környéki sír közelében találták meg. A kutatók becslése alapján a csontok életkora a III. dinasztia idejére, Kr. e. 2700-ra nyúlik visszaKorábbi kutatások eredményei arra engednek következtetni, hogya csontváz Szanahthoz, a III. dinasztia egyik fáraójához tartozott, aki 198,7 centiméteres magasságával valódi óriásnak számított kortársai között.A múmiák vizsgálata alapján az ókorban élt egyiptomi férfiak átlag testmagassága 170 centiméter körül lehetett, nyilatkozta Michael Habicht egyiptológus a Live Science tudományos portálnak.

A fáraók általában magasabbak voltak az átlagembernél, köszönhetően annak, hogy táplálóbb ételeket kaptak, és így jobb egészségi állapotnak is örvendtek. Szanaht azonban még az uralkodó osztály tagjai közül is kiemelkedett: a feljegyzések által ismert fáraók közül a második legmagasabb II. Ramszesznek számít, ám 175 centijével ő is eltörpült Szanaht mellett

Az eddigi legrégebbi óriás

Az új kutatás során Habicht és kollégái újra megvizsgálták Szanaht feltételezett koponyáját és csontjait. A túlságosan megnyúlt csontozat alapján a szakértők azt a következtetést vonták le, hogy az egykor élt férfi óriásnövésben szenvedhetett. A tanulmány megállapítása alapján tehát az eddigi legrégebbi ilyen esetre sikerült rátalálni. Egyetlen másik ismert egyiptomi uralkodónak sem volt hasonló betegsége.

Az állapot evolúciós fejlődésének vizsgálata fontos eredményeket szolgáltathat a mai orvostudomány számára”– emelte ki a felfedezés jelentőségét Habicht. „Az, hogy Szanahtot királyi pompával temették el, arra utal, hogy nem bélyegezték meg akkoriban az óriásnövéssel élő embereket” – tette hozzá az egyiptológus.

Az eredmények a The Lancet Diabetes & Endocrinology című szakfolyóirat augusztusi számában láttak napvilágot

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 21:01:59 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Mégis igazi lehet Hasfelmetsző Jack 25 éve előkerült naplója, amelyet a tartalmát ismertető könyv megjelenésekor a 19. századi sorozatgyilkos ügyének megszállott kutatói hamisnak kiáltottak ki. Ez igazolhatja, hogy az elkövető egy liverpooli gyapotkereskedő volt

A hasfelmetsző legendájának kutatóit 1993-ban meglepte a hír, hogy az előző évben előkerült egy addig ismeretlen memoár, amelyet egy bizonyos James Maybricknek tulajdonítottak.

A 9000 szavas naplóban a gyapotkereskedő bevallotta öt nő meggyilkolását a londoni East Enden, és egy prostituáltét Manchesterben. A visszaemlékezést úgy írta alá “Tisztelettel, Hasfelmetsző Jack”

A naplóról szóló könyv megjelenésekor szakértők alapos elemzésekre hivatkozva kétségbe vonták a memoár hitelességét.

Elsősorban annak származása aggasztotta őket. A visszaemlékezést egy liverpooli ócskavasgyűjtő tárta a nyilvánosság elé. Mike Barrett azt állította, hogy családjának egyik barátjától kapta.

A férfi, Tony Deveraux azonban nem sokkal később meghalt, így a napló eredetére nem sikerült egyértelmű magyarázatot adni, ami sokak szemében egyenlő volt azzal, hogy hamisításról van szó.

Egy új könyv, amely az azóta eltelt csaknem 25 év eseményeit foglalja össze, viszont azt állítja, a naplót Maybrick egykori liverpooli otthonában találták.

Robert Smith – az első könyv kiadója, a második szerzője – állítja: Mike Barrett és azok, akiktől a memoárt kapta, azért tartották ezt titokban, mert féltek attól, hogy törvénytelenséget követtek el

Amikor a napló előkerült, Mike Barrett nem volt hajlandó megfelelő magyarázatot adni arra, honnan szerezte. De az aprólékos kutatás végül visszavezetett minket Maybrick lakásához” – idézte Smith szavait a The Daily Telegraph című brit lap hétfőnA fő gyanúsított

A könyvkiadó mindig is kitartott igaza mellett. “Sohasem kételkedtem abban, hogy a napló egy eredeti dokumentum 1888-1889-ből” – fogalmazott, hozzátéve, hogy az újonnan bemutatott, vitathatatlan bizonyítékok alátámasztják, hogy a naplót 1992. március 9-én James Maybrick egykori hálószobájának padlója alól emelték ki, és még aznap felajánlották egy londoni irodalmi ügynöknek. “Ebből következik, hogy nagy valószínűséggel James Maybrick a szerző. Hogy ő volt-e Hasfelmetsző Jack? Ezek alapján ő kell, hogy legyen a legfőbb gyanúsított.

De a hasfelmetsző kilétéről szóló viták még akár újabb száz évig eltarthatnak” – mondta Robert Smith.

Hasfelmetsző Jack London Whitechapel nevű nyomornegyedében gyilkolt, az első holttestre 1888. augusztus 31-én találtak rá.

Az áldozatok prostituáltak voltak, akiknek torkát elvágták, testüket pedig komoly anatómiai ismeretekre valló módon megcsonkították. A gyilkos az utcán végzett áldozataival, csak az utolsó nőt, Mary Kellyt darabolták fel szegényes albérletében.

Ő abban is kivételnek számított, hogy a többiekkel ellentétben nem koros és csúnyácska, hanem fiatal és szép volt

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 20:55:01 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Egy szigorúan titkos, nemrég nyilvánosságra hozott feljegyzés megerősíti azt a korábban is felmerült információt, amely szerint a CIA több munkatársa úgy gondolta, nem kizárt, hogy John F. Kennedy megölése mögött a kubaiak állhatnak, akik így bosszulhatták meg a Castróval szembeni merényletkísérleteket

A közel 12 évvel Kennedy meggyilkolása után, 1975-ben keletkezett, 26 oldalas feljegyzésben található érvelés javarészt arra a tényre alapoz, amely szerint az elnök lelövéséért letartóztatott Lee Harvey Oswald két hónappal a gyilkosság előtt hat napra Mexikóba utazott. Ez az információt korábban egyetlen ismert dokumentumban sem részletezték.

A feljegyzés szerint JFK megölésével a Castróval szembeni merényletkísérleteket torolták meg. Oswald fektehetően kulcsfontosságúnak tekintette az amerikai elnök Castro érdekében történő megölését – áll a dokumentumban. Castro El Caballo (A Ló) becenéven is ismert kubai elhírásítási vezető, Fabio Escalante állítása szerint a CIA 638 alkalommal próbálta meg eltenni Castrót láb alól. Többek között robbanó szivarral és kagylókkal, valamint mérgező búvárruhával is próbálkoztak.

Azt is tervbe vették, hogy luxuskörülmények között, meztelen nők és jelentős mennyiségű ital társaságában készítenek egy Castróra megszólalásig hasonlító színészről fényképeket, amelyeket egymillió példányban dobnak majd le Kuba felett, ám a tervet végül elvetették.

Egy másik koncepció szerint imázsának lerombolása érdekében még azzal is próbálkoztak volna, hogy a cipőjére olyan anyagot kenjenek, melynek hatására kihullott volna a szakálla.

A feljegyzés szerint Oswald Kubával való kapcsolata 1959-re nyúlik vissza. Egy Nelson Delgado nevű, Oswaldhoz hasonlóan szintén az El Toro-i terngerészgyalogsági repülőbázison szolgáló férfi azt állította, Kennedy későbbi gyilkosa néhány hónappal Castro hatalomra jutása után az iránt érdeklődött, hogyan juthat a szigetországba való belépésre jogosító vízumhozDelgado javasolta, lépjen kapcsolatba a nagykövetséggel, majd Oswald nem sokkal később kapott egy hivatalos pecséttel ellátott levelet a Los Angeles-i kubai konzultól. Ezt követően számos küldeményt kapott, és Delgado szerint sokszor inkább a postát várta ahelyett, hogy mással töltötte volna el a szabadidejét. Kubai „ismerőseitől” a levelek mellett könyveket és pamfleteket is kapott, otthonról azonban soha nem érkezett számára levél.

Miután kérésére tartalékos állománmyba helyezték, a Szovjetunióba távozott, ahonnan 1962-ben szovjet feleségével tért vissza. Következő év áprilisában New Orleansba költöztek, ahol a feljegyzés szerint először merülhetett fel Oswaldban Kennedy megölésének lehetősége, miután elolvasta Castro szeptember elején az AP-nak adott interjúját

Castro az interjúban „kreténnek”, valamint „minden idők legopportunistább elnökének” nevezte Kennedyt, amikor az amerikai kormányzat által támogatott kubai vezetők elleni merényletekről beszélt. Hozzáfűzte, felkészültek a harcra és a válaszra, valamint kitért arra is, hogy a kubai vezetők eltávolítására szőtt terrorista terveket támogató amerikai vezetők nem érezhetik biztonságban magukat.

Néhány héttel az interjú megjelenését követően Mexikóban járt, ahol öt napon át a szovjet és a kubai követségek között ingázva megpróbált új vízumot szerezni. A feljegyzés szerint eközben másra is szakított időt, a szokványosnál közelebbi kapcsolatba került ugyanis Silvia Durannal, a kubai nagykövetség munkatársávalAz amerikai hatóságok az eset kapcsán nem végeztek túl alapos munkát. Annak ellenére, hogy az egyetlen személy volt, aki első kézből számolhatott volna be Oswald mexikói útjáról, Durant sem a CIA, sem az FBI, sem a Kennedy-gyilkosság feltárásával megbízott Warren-bizottság nem hallgatta ki, ehelyett elfogadták a mexikói hatóságoknak tett vallomását. A még mindig életben lévő Duran tagadta, hogy szexuális kapcsolatot létesített volna Oswalddal, azt azonban készségesen elismerte, hogy segített neki kubai vízumkérelme intézésében.

Durannak többek között arra a kérdésre sem kellett válaszolnia, hogy egy, a CIA által lefülelt telefonbeszélgetés során munkatársa és barátnője, Luisa Calderon miért nevetett a telefonba öt órával a Kennedy-merénylet után, és mondta azt a vonal túlsó végén lévő férfinak: tudta, hogy az elnököt le fogják lőni.

Amikor a férfi megkérdezte, hallotta-e a híreket, „viccesen” (utólag már nehéz eldönteni, mennyire szánta annak) így válaszolt: „Igen, persze, majdnemhogy Kennedy előtt tudtam róla”, nevetett, majd hozzátette: „Micsoda barbárok!” Ezután elmondta a vonal túlsó végén lévő félnek, hogy az aznap estére, Duranhoz tervezett parti elmarad, így nem fogják azt gondolni róluk, hogy Kennedy meggyilkolását ünneplik. Calderon végül hozzátette, az estét egy női orvos ismerősénél fogja tölteni

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 18:08:36 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


2017 Június 17-én Mexikó legnagyobb vulkánja ismét kitörni készült. Egy vulkán-mániás fotós úgy gondolta jó móka lenne, ha sikerülne elkapnia a kitörés pillanatát, így felállított egy kamerát, amely másodpercenkét egy képkockát rögzített. A kitörés helyett azonban valami egészen más történt…

Kat Martin már előre dörzsölte a tenyerét, mert azt hitte sikerül elkapnia a mexikói Popocatépetl vulkán egyik közelgő kitörését. A várt látványosság azonban elmaradt. A fotós viszont nem maradt szenzáció nélkül. A vulkán felett gomolygó felhőkből ugyanis valami furcsa dolog szállt elő, pont a kamera előtt. Első pillantásra egy kisebb felhőnek tűnik, de elég csak alaposabban szemügyre venni a felvételeket, és rájöhetünk, hogy pont a felhők vonulásának irányával ellentétesen mozog, ráadásul olyan, mintha egy ficánkoló csápja is lenne

Kat Martin, aki állítása szerint nem manipulálta a felvételeket, azt kommentelte a videója alá, hogy nem tudja megmagyarázni a furcsa tárgyat, de ha tippelnie kéne, azt mondaná, hogy angyal, vagy valami hasonló túlvilági lény. Az ufológusok azonban nem ennyire tanácstalanok, ők ugyanis találkoztak már hasonló bizarr, élőlénynek tűnő entitásokkal. Ezeket a lényeket leginkább infravörös szűrőkel felszerelt kamerákkal lehet észlelni, magasan a légkörben lebegve, de akadnak esetek, amikor szabad szemmel is észlelhetőek néhány percig

Hogy valamilyen eddig fel nem fedezett földi élőlényről van-e szó, vagy egy másik dimenzióból érkezett bizarr lényekről, egyelőre még nem lehet tudni. Számos elmélet szól arról, hogy folyamatosan rések, átjárók nyílnak a tér-idő szövetén más, párhuzamos világokra és dimenziókra, ahonnan rendszeresen érkeznek ehhez hasonló entitások a Földre. Többségük ugyan elpusztul a teljesen más légköri és gravitációs viszonyok miatt, de sok túléli az érkezéstEzek talán magyarázattal szolgálhatnak a középkori démonhitre, a paranormális észlelésekre, a fura lényekre, angyalokra és mesebeli teremtményekről szóló történetekre… Másrészről érdekes feltételezés az is, hogy a földönkívüliek nem az űrön át érkeznek hozzánk, hanem ilyen hasadékokon keresztül. Így nincs szükségük hatalmas űrhajókra, és bázisokra sem

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 17:57:50 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Még az Új-zélandi fotós sem hitte el, hogy mit sikerült lekapnia, pedig szinte minden trükköt bevetett, hogy feljavítsa a képet… Az minden alkalommal egy szerkezetben ülő lebegő embernek tűnt… A fotós az Új-Zéland felett 2017. július 1-jén lőtt képről a következőket mesélte: “Gyakran szoktam az égboltot fotózni. Azon a délután is elhatároztam, hogy felhőképeket készítek. Lőttem is pár kockát, de a furcsa objektumot akkor nem láttam. Csak később, amikor visszanéztem a képeket vettem észre, hogy valami folt van az egyiken. Amikor ránagyítottam, fogalmam, sem volt, hogy mit látok. Nem hasonlított semmire, amit általában az ember a levegőben látni szokott.Néhány barátomnak is megmutattam a fotót, de ők is csak hümmögtek az alak láttán.A fotós szinte mindent megpróbált, hogy jobban kivehető legyen a különös tárgy. Ránagyított, különféle szűrőket eresztett rá, kontrasztosított, végül arra a következtetésre jutott, hogy ez bizony egy ember, aki valamilyen szerkezetben ücsörögve repül. A póz pedig ismerős lehet az űrhajósokról készült felvételekről, akik egy manőverező egységben ülve időnként szerelési munkákat végeznek az űrsiklókon kívülTöbbekben felmerült a gyanú, hogy esetleg egy titkos tudományos tesztnek lehetett szemtanúja a férfi? Talán egy új, a Föld légkörében is használható egyszemélyes repülő eszközt próbáltak ki? Esetlege egy amatőr tudós eszkábált össze valamilyen repülő kütyüt?

Emlékezzünk csak az őrültnek kikiáltott orosz tudósra, Viktor Gebennyikov-ra (1927-2001), aki állítólag már évtizedekkel ezelőtt elkészített egy antigravitációs elven működő, lebegő platformot… Természetesen a tudós meghalt, a találmányának pedig örökre nyoma veszett. Talán valaki megismételte a kísérletét?forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 17:46:00 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Egy amatőr videós különös jelenséget örökített meg Új-Zéland felett a napokban… Amikor elkezdte a felvételt, még nem tudta, hogy mi sül ki belőle. A végeredmény még őt is megdöbbentette…

A videós 2017 július 31-én először csak két fényes foltot vett észre az égen Manurewa felett. Gondolta, hogy egy repülőgép lehet, amelynek kondenzcsíkjairól visszaverődik a lemenő nap fénye. A látvány lenyűgözőnek ígérkezett, így elkezdte rögzíteni a jelenetet…

Amikor a repülő objektum többször is megállt a levegőben, hogy irányt változtasson, és pár perc múltán egy tűzkígyó borította be az eget, már nem volt biztos a dolgában.

Mindenesetre a kamerát nem tette le, amíg a fénylő tárgy el nem tűnt. A videót megosztotta a közösségi oldalán, ahol parázs vita kerekedett arról, hogy mi lehetett. A legtöbben a videós álláspontján vannak, miszerint aligha lehetett repülőgép, mert az nem áll meg a levegőben menet közben. Ráadásul ennyire kacifántos kondenzcsíkot is ritkán húznak maguk után.Voltak aki szerint inkább egy UFO lehetett, amely talán megsérült, ezért hagyott maga után lángoló nyomot… Bármi is volt, a felvétel tényleg látványosra sikeredett!

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 17:39:49 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


A legújabb világvége jóslatok egyöntetűen egy dátumot jelölnek meg a totális pusztulás időpontjaként. Három csoportosulás is vésztjósló figyelmeztetéseket tett közzé…

A világvége-hívők szerint a 2017 augusztus 21-én esedékes Nagy-amerikai Napfogyatkozás, amit legutóbb 99 éve láthattak, valójában a világvége első felvonása lesz. Ekkor ugyanis fél bolygó sötétségbe fog borulni, és hirtelen lecsökken majd a hőmérséklet is… – legalábbis ezt állítják a külföldi összeesküvés-, és világvége-oldalak.

A Nibiru-mozgalmak szerint a napfogyatkozás egybe fog esni a mítikus X-bolygó felbukkanásával, ami egy hónappal azután össze fog ütközni a Földdel, és pillanatok alatt vége lesz mindennekDavid Mead, keresztény számmisztikus és amatőr csillagász jósolata szerint is szeptemberben végünk lesz. Próféciáját a bibliai versek elemzése alapján okoskodta ki. Biztos abban, hogy a Biblia Ószövetsége, Ézsaiás könyve, a 13. fejezet 9-10. versei pont erről beszélnek

Vagyis: Az Ég Csillagai a csillagképekkel együtt nem fogják újra feltárni fényüket. A felkelő Nap elsötétedik, és a Hold nem fog fényt adni. Mindez egy nagy napfogyatkozásra utalMead beszélt a médiával, és figyelmeztetést adott ki, ami lefesti, mi vár az emberiségre. Szerinte a Nagy-amerikai Napfogyatkozás, amely 2017. augusztus 21-én lesz, egy figyelmeztetés. Amikor a napfogyatkozás elkezdődik, a napfelkelte sötét lesz, a Hold pedig nem fog fényleni, ugyanúgy ahogy Ézsaiás megjósolta.

De átugorva a fanatikus keresztény világvége-jóslat homályos részei, a lényeg, hogy az apokalipszis pontos dátuma: 2017 szeptember 23Hogy valóban így lesz-e, nem tudhatjuk, de elég kicsi rá az esély. A jövendölés napfelkeltéről beszél, de a napfogyatkozás valójában délelőtt 10 körül kezdődik. A legutóbbi világvégét a fanatikus keresztény hívők 2017 júliusra jósolták, de mivel még mindig itt vagyunk, ez tévesnek bizonyultKissé utána járva a világvége-őrületeknek, megfigyelhető, hogy átlagban évente két világvége jóslat kezd terjedni. Amikor az első lejár, előrukkolnak a másodikkal… és így tovább… Mindenesetre a napfogyatkozás elég látványos jelenség lesz, amit a rémhírek ellenére is érdemes lesz megfigyelni. Már ha valaki éppen Amerikában jár az adott időben

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 17:32:39 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Néhány éve még csak fantasztikus regénybe illő elmélet volt az, hogy a Földön minden emberbe chipet ültetnek. Napjainkra viszont egyre aggasztóbb a technika azon ágazatának fejlődése, ami ezt lehetővé teszi. És még csak a beleegyezésünk sem kell hozzá, hisze még észre sem vesszük ha megchipelnek bennünket. Tudósok egy csoportja riadót fújt az úgynevezett “okos por” miatt.

Az 1990-es években egy Kris Pister nevű kutató elképzelt egy olyan jövőt, amelyben az emberek hozzáférnének egy olyan technológiához, amelyet csak úgy ismernek: okos por. Elég csak megszórni egy nagyvárost a levegőből a miniatűr szenzorokból álló porral, és szinte mindenhová beszivároghatnak a kíváncsi nagyhatalmak. Adatokat gyűjthetnének a világ minden tájáról a városokról, a környezetről és a személyes adatokhoz is hozzáférhetnének. Bár ez akkoriban nem volt több, mint egy fantasy, most ez az ötlet ijesztően közel áll a valósághoz, és a következmények rémisztőek. Ma a létező legkisebb mikrochip 0,4 mm x 0,4 mm méretű

A vezető kutatók szerint ezzel a veszélyes technológiával kísérletezik manapság Kína is. Ez jogos aggodalmakat vet fel az Egyesült Államokban, de világszerte is. Kína rengeteg árut importál a világ számos országába, így a kínai “intelligens por” bekerülhet akár az élelmiszerekbe, az elektronikai eszközökbe, de akár a ruhafélékbe, de az egyszerű háztartási tárgyakba is könnyedén beépíthetik észrevehetetlenül. A legnagyobb veszélyt azonban azok a számítógépes alkatrészek jelentik, amelyek nagyrésze szintén Kínából származik. Ezek használatával gyerekjáték lehet meghekkelni bármilyen számítógépet a világ bármely pontján.

Felvetődött ezzel kapcsolatban egy olyan álláspont is, miszerint mindez az Egyesült Államok tudtával és beleegyezésével is megtörténhet. Így akár tudtukon kívül az összes állampolgárukat megfigyelhetik, nyilvántarthatják mozgásukat, és egészségi állapotukat. De ez érvényes a világ bármely országára

Az utóbbi években a mikrochip technológia egyre fejlettebbé vált, és egyes kutatók képesek voltak a kísérleti állatok viselkedését befolyásolni, laboratóriumi körülmények között a beültetett chipek segítségével. Lehetséges, hogy az ilyen típusú technológiát egy nap embereken is használni fogják? Lehetséges, hogy már meg is tették?

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 17:15:55 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
csütörtök 03 augusztus 2017


A román drónreptető éppen egy új hőkamerát próbált ki éjszaka, amikor olyasmit vett észre a képernyőn, hogy még a kamerát is szinte elejtette döbbenetében…

A román Mihai Daniel Dragu a YouTube-csatornája alapján drónok építésével és drónvideózással foglalkozik már több, mint 8 éve. Mint látjuk komoly emberről van szó, aki nem szórakozik kamu UFO-videókkal. Tökélyre fejlesztette a drónreptetési tudományát és sokat tud a filmezésről is. Többször hívták már meg a tévéműsorokba szakértőként.

Sokat hallott már a hőkamerával készített UFO-videókról, gondolta ő is kipróbálja… 2017 július 15-én éjszakák ki is vitte a kamerát a szabadba, bár nem fűzött hozzá nagy reményeket, hogy elsőre sikerülni fog. Kezdőknek nem lehet ekkora szerencséje…

Az első két felvételnél semmi érdekes nem történt. A harmadiknál éppen a Bukarest felett átvonuló felhőket filmezte, amikor olyasmi bukkant fel a képernyőn, hogy a drága kamera is majdnem kiesett a kezéből a döbbenettől. A lustán vánszorgó felhők közt ugyanis egy hatalmas, V-alakú objektum száguldott keresztül. Mindenre számított, de arra nem, hogy ekkora UFO-t fog látni!

Ezt a nagyon furcsa V-alakú tárgyat, amely teljesen szabályosnak tűnt, nem lehetett látni szabad szemmel, csak a hőkamera érzékelte. Vagyis mondhatjuk, hogy láthatatlan volt!

Mivel Mihai tapasztalt drónkamerás, meg tud különböztetni egy repülőt, vagy egy drónt egy ismeretlen tárgytól, ráadásul az hatalmasnak bizonyult. Kétszer-háromszor akkora volt, mint egy utasszállító repülőgép. Videójában bemutatja a felvételt, és elmagyarázza azt is, miért nem lehetett repülőgép. Bár a felvételen tisztán látszik, hogy az alakja sem olyan, de sok szkeptikus létezik, akik minden hasonlót kétségbe vonnak, még akkor is, ha a saját szemükkel látjákNézd meg, és döntsd el te is, mi lehetett a különös repülő tárgy!

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : csütörtök 03 augusztus 2017 - 20:58:50 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Oldal:  1 [2] 3 ... 13 14 15


az Oldalra feltöltött minden kép Hír Hang és Videó kizárolagos tulajdonosa a Secret World Investigation


Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0911 másodperc, 0.0236 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 42. Memória használat: 1,072kb