Felhasználó:

Jelszó:
Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


Online tagok (3)
Nincsenek Tagok
54.36.149... comment.comment.news.57
54.166.228... news
144.76.226.... index

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


bullet3 Luana
12 máj : 15:38
Sziasztok,szep napot mindenkinek
bullet3 Krisztián
21 febr : 17:07
Tisztelt Jelenlévő felhasználókat kérem regisztráljanak hogy máskor is visszataláljanak oldalunkra
bullet3 ekias
02 febr : 12:15
Hali!
bullet3 vicus61
02 febr : 10:16
Jelen
bullet3 szitex
31 jan : 18:58
sziasztok! sziasztok!sziasztok!
bullet3 Juanita
29 jan : 14:06
Üdv.Mindenkinek!
bullet3 Luana
29 jan : 06:40
Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek ☺
bullet3 Zotyka
28 jan : 20:18
Üdv mindenkinek
bullet3 vicus61
19 jan : 08:51
Szép reggelt Jók a videók!
bullet3 admin
14 jan : 14:45
Letölthetőek a Secret World Investigation saját fejlécei a képeket ajánlom pl azok figyelmébe akik háttérképet keresnek számítógépükre vagy telefonjukhoz jó töltögetést kivánok 

Szeretnétek ha a Napi Hirekről is cikkeznénk?

Igen

Nem

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások
kedd 08 augusztus 2017


Néhány éve még csak fantasztikus regénybe illő elmélet volt az, hogy a Földön minden emberbe chipet ültetnek. Napjainkra viszont egyre aggasztóbb a technika azon ágazatának fejlődése, ami ezt lehetővé teszi. És még csak a beleegyezésünk sem kell hozzá, hisze még észre sem vesszük ha megchipelnek bennünket. Tudósok egy csoportja riadót fújt az úgynevezett “okos por” miatt.

Az 1990-es években egy Kris Pister nevű kutató elképzelt egy olyan jövőt, amelyben az emberek hozzáférnének egy olyan technológiához, amelyet csak úgy ismernek: okos por. Elég csak megszórni egy nagyvárost a levegőből a miniatűr szenzorokból álló porral, és szinte mindenhová beszivároghatnak a kíváncsi nagyhatalmak. Adatokat gyűjthetnének a világ minden tájáról a városokról, a környezetről és a személyes adatokhoz is hozzáférhetnének. Bár ez akkoriban nem volt több, mint egy fantasy, most ez az ötlet ijesztően közel áll a valósághoz, és a következmények rémisztőek. Ma a létező legkisebb mikrochip 0,4 mm x 0,4 mm méretű

A vezető kutatók szerint ezzel a veszélyes technológiával kísérletezik manapság Kína is. Ez jogos aggodalmakat vet fel az Egyesült Államokban, de világszerte is. Kína rengeteg árut importál a világ számos országába, így a kínai “intelligens por” bekerülhet akár az élelmiszerekbe, az elektronikai eszközökbe, de akár a ruhafélékbe, de az egyszerű háztartási tárgyakba is könnyedén beépíthetik észrevehetetlenül. A legnagyobb veszélyt azonban azok a számítógépes alkatrészek jelentik, amelyek nagyrésze szintén Kínából származik. Ezek használatával gyerekjáték lehet meghekkelni bármilyen számítógépet a világ bármely pontján.

Felvetődött ezzel kapcsolatban egy olyan álláspont is, miszerint mindez az Egyesült Államok tudtával és beleegyezésével is megtörténhet. Így akár tudtukon kívül az összes állampolgárukat megfigyelhetik, nyilvántarthatják mozgásukat, és egészségi állapotukat. De ez érvényes a világ bármely országára

Az utóbbi években a mikrochip technológia egyre fejlettebbé vált, és egyes kutatók képesek voltak a kísérleti állatok viselkedését befolyásolni, laboratóriumi körülmények között a beültetett chipek segítségével. Lehetséges, hogy az ilyen típusú technológiát egy nap embereken is használni fogják? Lehetséges, hogy már meg is tették?

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : kedd 08 augusztus 2017 - 17:15:55 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
csütörtök 03 augusztus 2017


A román drónreptető éppen egy új hőkamerát próbált ki éjszaka, amikor olyasmit vett észre a képernyőn, hogy még a kamerát is szinte elejtette döbbenetében…

A román Mihai Daniel Dragu a YouTube-csatornája alapján drónok építésével és drónvideózással foglalkozik már több, mint 8 éve. Mint látjuk komoly emberről van szó, aki nem szórakozik kamu UFO-videókkal. Tökélyre fejlesztette a drónreptetési tudományát és sokat tud a filmezésről is. Többször hívták már meg a tévéműsorokba szakértőként.

Sokat hallott már a hőkamerával készített UFO-videókról, gondolta ő is kipróbálja… 2017 július 15-én éjszakák ki is vitte a kamerát a szabadba, bár nem fűzött hozzá nagy reményeket, hogy elsőre sikerülni fog. Kezdőknek nem lehet ekkora szerencséje…

Az első két felvételnél semmi érdekes nem történt. A harmadiknál éppen a Bukarest felett átvonuló felhőket filmezte, amikor olyasmi bukkant fel a képernyőn, hogy a drága kamera is majdnem kiesett a kezéből a döbbenettől. A lustán vánszorgó felhők közt ugyanis egy hatalmas, V-alakú objektum száguldott keresztül. Mindenre számított, de arra nem, hogy ekkora UFO-t fog látni!

Ezt a nagyon furcsa V-alakú tárgyat, amely teljesen szabályosnak tűnt, nem lehetett látni szabad szemmel, csak a hőkamera érzékelte. Vagyis mondhatjuk, hogy láthatatlan volt!

Mivel Mihai tapasztalt drónkamerás, meg tud különböztetni egy repülőt, vagy egy drónt egy ismeretlen tárgytól, ráadásul az hatalmasnak bizonyult. Kétszer-háromszor akkora volt, mint egy utasszállító repülőgép. Videójában bemutatja a felvételt, és elmagyarázza azt is, miért nem lehetett repülőgép. Bár a felvételen tisztán látszik, hogy az alakja sem olyan, de sok szkeptikus létezik, akik minden hasonlót kétségbe vonnak, még akkor is, ha a saját szemükkel látjákNézd meg, és döntsd el te is, mi lehetett a különös repülő tárgy!

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : csütörtök 03 augusztus 2017 - 20:58:50 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Elképesztő történetet adott elő egy volt NASA alkalmazott az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban és Guamban fogható Coast To Coast nevű rádió egyik adásábanA rádió főleg paranormális és különös dolgokkal foglalkozik, napi szinten mintegy 3 millióan hallgatják. A betelefonáló, aki nem kívánta felfedni személyazonosságát, elmondta, hogy az 1970-es évek végén a NASA Viking programjában dolgozott. Állítása szerint korábban a NASA-nak volt egy szupertitkos küldetése a Marsra, amiről csak igen keveset tudni még manapság is. A nő feladata az volt, hogy több kollégájával együtt a Viking űrszondáról érkező fotókat dolgozza fel. A képek szortírozása közben az egyiken megdöbbentő felfedezést tett Két embert láttam a Marson űrruhában sétálni, akik a Viking leszállóegysége felé tartottakAmikor beszámolt a látottakról a főnökeinek, először oda sem akartak figyelni rá, azt hitték megbolondult. Amikor aztán megmutatta a felvételt, kitört a pánik. Azonnal lecserélték a stábját, a képeket pedig sietve eltüntették… Ha mindez igaz, akkor a két űrhajósnak már korábban oda kellett érkeznie a vörös bolygóra, mint ahogy a 1976. június 20-án a Viking-1 szonda leszállt volna. Vagyis tényleg lehetett egy korábbi titkos Mars misszió… Hogy életben is maradjanak az űrhajósok, egy bázisra is szükségük volt, amit aligha egyik napról a másikra építettek fel. Egy ilyen projekthez bizony évek kellenek!Hogy mennyi igaz a nő történetéből, nehéz megállapítani. Lehet, hogy csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő öregasszony szórakozott a rádióval, de ahogy a NASA-t ismerjük, könnyen lehet, hogy van némi igazság a törénetben… Ráadásul nem is olyan régen fújta le a nagy hírveréssel reklámozott emberes Mars misszióját az űrhivatal, anyagi gondokra hivatkozva… Talán nem véletlenül!

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : csütörtök 03 augusztus 2017 - 17:53:09 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
szerda 02 augusztus 2017


Nagy vitát kavart az a különös filmfelvétel, amelyen állítólag 1964 június 6-án készült a rejtélyes Blue Book (Kék Könyv) projekt keretein belül. Bár az aktákat pár éve nyilvánosságra hozták, sokak szerint van még elég, amit rejtegetnek… Talán nem véletlenül!

A Kék Könyv Projekt 1947-től 1969-ig tartó vizsgálatait az amerikai légierő ohiói Wright-Patterson támaszpontjáról irányították. Miután azok az észlelések elképesztő mennyiségének dacára nem tártak fel jelentősebb információt, és nem találtak arra utaló bizonyítékot, hogy az észlelések túlmutattak volna a korabeli műszaki fejlettség szintjén, a nyomozások sorozatát leállították. A mintegy 130 ezer oldalnyi dokumentumot 2015-ben tették a nyilvánosság számára elérhetővé, miután több ufókutató több éven át harcolt azért, hogy megszerezze azokat. Az akták manapság is tanulmányozhatóak bárki számára a Black Vault (Fekete Páncélterem) elnevezésű honlaponBár sok érdekes dolog kiderült az aktákból, a kutatók nem voltak elégedettek. Szerintük alaposan kozmetikázták a titkos iratokat, illetve ez nem az összes akta. Ha jobban belegondolunk, alighanem mi is ezt tennénk a nyilvánosság nyomására. Adnánk is valamit, meg nem is.

Számos különös sztorit, filmfelvételt, fotót és még ki tudja mi mindent továbbra is homály fed. Mint például az alábbi felvételt, amelyet állítólag 1964 június 6-án készítettek, szintén a Blue Book Projekt keretein belül. A filmen egy humanoid földönkívüli lény látható, aki/amit sikerült a hadseregnek elfognia, és ellenőrzött körülmények közt vizsgálniuk

Itt éppen a mozgáskoordinációs készségeit tesztelik, illetve testfelépítését dokumentálták mozgás közben. A felvétel érdekessége, hogy a háttérben a falon egy vérfolt látható. Úgy tűnik az idegen lény eleinte nem volt túl segítőkész, de minden bizonnyal “meggyőzték”, jobb ha együttműködik… Hogy ebből a sztoriból, és filmből mennyi igaz, nehéz megmondani. Sokak szerint ez csak modernkori hamisítvány, amire meg is van az esély, hiszen a mai 3D-s számítógépes szoftverekkel szinte bármint meg lehet csinálni

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : szerda 02 augusztus 2017 - 13:28:39 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Évek óta megy a vita, hogy a NASA napfigyelő műholdjai valóban idegenek rejtőzködő űrállomásait fotózzák le rendszeres időközönként, vagy csak a földi technika vacakol… A legújabb képeken azonban valami egészen mást is felbukkant!

A legújabb fotókon ismét látható az évek óta ismert rejtélyes űrkocka… és még valami más is. Ha a kocka csak képhiba, akkor mi a fene lehet az a kivilágított peremű, háromszög alakú struktúra, amit nem messze tőle észleltek a szemfüles UFO-vadászok?

A NASA korábban már több alkalommal is próbálta cáfolni az idegen űrbázisok létét a Nap közelébe, de a SOHO LASCO műholdak újra, és újra ugyanazt a “hibát” produkálják. Vajon kinek higgyünk? Az is lehet, hogy a kockával pont az most felfedezett szerkezeteket akarták kitakarni? Egyik-másik képen sikerült isTöbben úgy vélik az űrhivatal felsőbb nyomásra retusálja a fotókat, amelyeket pedig átenged a szűrőkön, azokra megvan a kész magyarázatuk. Már eddig is számos alkalommal derült ki, hogy manipulálják a földön kívül készült fotóanyagokat, kezdve a holdra szállás képeitől, egészen a Marsról érkező legfrissebb fotókig.Vajon valóban egy gigantikus földönkívüli bázis kering a Napunk körül, ahonnan energiát gyűjt be, vagy csak túl élénk a UFO-vadászok fantáziája?

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : szerda 02 augusztus 2017 - 13:22:36 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Míg a vakációzó család a skóciai Tay folyó partján éppen fotókat készített, egy furcsa, hatalmas, barna, tojás alakú tárgy emelkedett ki a vízből… Azóta is választ keresnek a kérdésükre: mi a fene lehetett?

A szemtanú meséli: “2017 július 28-án a családdal a Tay folyónál strandoltunk. Felbukkant a vízben néhány delfin, amit nagy lelkesen el is kezdtem fotózni, mert a bulgáriai barátnőm nem hitte el nekem korábban, hogy Skóciában is vannak delfinek. Egy Sony Xperia x 23mp kamerával készültek a képek. Miután elkészült a sorozat, visszanéztem a képeket, hogy sikerültek-e. Ekkor vettem észre az egyik képkockán azt a hatalmas, barna, tojás alakú tárgyat, ami mintha éppen a vízből száguldott volna elő.”Rögtön megnéztem a kamera lencséjét, de nem volt foltos. Meg mernék esküdni, hogy amikor a képek készültek, a barna valami nem volt ott. Lehet, hogy csak a kamera lencséje észlelte? Világosan látszik, hogy a tojás ott volt, és a képminőség alapján az is kivehető, hogy elég messze volt tőlem. Egyszerűen nem tudom megmagyarázni mi lehetett az!”

A fotót megosztotta közösségi oldalán, választ keresve a kérdéseire. Persze mindenkinek meg volt a véleménye a rejtélyes tojásról. Egyesek egy lebegő Reptilán fejet láttak benne, míg mások inkább mégiscsak valami koszfoltra gyanakodtak. Bár akkor a többi képen is ott lett volna. De lehetett egy arra repülő bogár, zuhanó madár fekália, vagy lufi… Természetesen olyan elméletek is születtek, hogy egy álcázott UFO, vagy valamilyen, az emberi szem számára láthatatlanná tett földönkívüli szonda lehetett.A szemtanú keresi a válaszokat, ahogyan mi is. Vajon szerinted mi látható a képeken?

forrás:napiufo.hu

POST BY: Krisztián ON : szerda 02 augusztus 2017 - 13:17:25 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Mintegy 42 ezer éves, elefántcsontból készült gyöngyöket találtak a régészek a Sváb-Alb-hegységnek az UNESCO világörökségi listájára frissen felkerült barlangjaiban.

A szervezet hat ilyen lelőhelyet vett fel július 9-én a világörökségek listájára

A 40 ritkaság olyan nagy jelentőséggel bír a régió jégkorszakkutatása számára, hogy a 2017-es év leleteként állították ki őket a blaubeureni Őstörténeti Múzeumban – mondta el Nicholas Conard, az ásatások vezetője.

A gyöngyök kiegészítik több baden-württembergi múzeum jégkorszaki művészettel foglalkozó gyűjteményét, melyek az Ach és a Lone folyó völgyében található barlangokból származnak. Az UNESCO hat ilyen lelőhelyet vett fel július 9-én a világörökségek listájáraEzek nem egyszerűen az elefántcsontgyöngyök készítésének eddigi legrégebbi bizonyítékai világszerte. A két, esetenként három helyen lyukasztott gyöngyök különleges elkészítési módja eddig egyelőre csak a Sváb-Alb területén ismert.

Ez arra utal, hogy az ott élő emberek már 42 ezer éve a csoportazonosság kifejezésére alkalmas ékszert készítettek – mondta el az amerikai kutató, aki a Tübingeni Egyetem őstörténeti kutatóintézetét vezeti

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : szerda 02 augusztus 2017 - 12:49:07 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Óriási szobrot tártak fel Ázsia legnagyobb vallási épületkomplexuma, a kambodzsai Angkor Wat templom egyik ásatásán kambodzsai régészek, akik egy 8-9 évszázaddal ezelőtti kórház nyomait tanulmányozták.

A műemlékkomplexumért felelős állami hivatal portálján olvasható, hogy kutatócsoportjuk vasárnap fedezte fel az 1,9 méter magas, 58 centiméter széles szobrot a szingapúri Dél-Ázsiai Tudományok Intézete szakembereivel együtt. A műkincs a korszakból az utóbbi időben kiásott legnagyobb szobrok egyike, írja a phys.orgA hivatal szerint az alkotás a 12. vagy a 13. századból származik és úgy vélik, a kórház bejáratánál álló jelképes őrt ábrázolhatta. A szobrot a felszín alatt nagyjából 40 centiméterre találták, majd Sziemreap tartomány múzeumában állítják ki, ebben a régióban terül el Angkor romvárosa is.

2011-ben a vallási épületkomplexum régészei nyolcvan évi kutatás két legnagyobb buddhista szobrát hozták a felszínre

Angkor a 9. és a 15. század között virágzó khmer birodalom fővárosa volt, területéről rengeteg régészeti és vallási műkincset csempésztek ki és adtak el külföldön, más tárgyakat a föld alatt helyeztek biztonságba az 1970-es években dúló polgárháború idejénforrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : szerda 02 augusztus 2017 - 12:42:26 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Feltárói szerint az elmúlt fél évszázad legnagyobb romai kori régészeti felfedezése lehet az a galliai romváros, amire egy francia építkezésnél bukkantak a régészek.

A megfelelő PR-ral „kis Pompei”-ként emlegetett várost tűzvészek sora után hagyták el lakói. A romok között kiváló állapotban lévő gazdag lakóház, szatírok és bacchánsnők ábrázolásai mellett egy egész filozófiai iskola maradványai is lehetnek

Április óta, 7000 négyzetméteres területen a Vienne nevű római városnál zajlik a nagyszabású ásatás. Itt, Lyontól 30 kilométerre délre, a hajdani Észak- és Dél-Galliát összekötő kereskedelmi útvonal mellett fontos központ volt a római korban, a város idáig is híres volt római színházáról és templomáról.

Az idáig ismeretlen lakónegyed az i.sz. I. században keletkezett, és három évszázadon át lakták, mígnem több tűzvész után elnéptelenedettArról, hogy mennyire volt ez gyors menekülés, az ásatásról beszámoló hírek nem írnak részleteket, az itt maradt tárgyak mennyisége alapján a feltárást vezető régész mindenesetre „kis Pompei”-nek aposztrofálja a helyszínt.Hihetetlenül szerencsések vagyunk. Kétségkívül ez a legkivételesebb római kori ásatás az elmúlt negyven vagy ötven évben állítja Benjamin Clement

Az épületek között van egy Bacchanália-házként emlegetett lakóház, mely a feltételezések szerint egy gazdag kereskedőcsaládé lehetett: neve a mozaikpadlóján látható bacchánsnők és szatírok jelenetére utal. A házhoz, melynek egy része a lángok martaléka lett, díszes mellvédek, márványcsempék, vízvezetékrendszer és tekintélyes kert tartozikEgy másik épületben remek állapotban megmaradt mozaikok mutatják az éppen Thália elrablásával foglalatoskodó Pánt, de van egy olyan nagy, szökőkúttal rendelkező középület is, mely Clement feltételezése szerint valamikor filozófiai iskola lehetett.

A jelen állás szerint év végéig tartó ásatásokon feltárnak még egy műhelysort is, majd 2019-től a helyi múzeumban állítják ki az értékesebb leleteket

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : szerda 02 augusztus 2017 - 12:35:39 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


Még az űrhajósok is elájultak (képletesen) a látványtól, ami a déli sarkvidék fölött fogadta őket.

Varázslatos sarki – azaz ebben az esetben déli – fényt filmeztek a Nemzetközi Űrállomás (ISS) asztronautái a napokban, amint a déli sarkvidék felett átrepült az ISS

Az aurora australist 28 000 kilométer/órás sebességnél, 402 kilométer magasan röpülve rögzítették a Telegraph szerint. Jack Fischer űrhajós a Twitterén azt írt a látványról: A csodálatosság burritója leöntve csodálatos szósszal

forrás:rejtelyekszigete.com

POST BY: Krisztián ON : szerda 02 augusztus 2017 - 12:26:10 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Oldal:  1 [2] 3 ... 12 13 14


az Oldalra feltöltött minden kép Hír Hang és Videó kizárolagos tulajdonosa a Secret World Investigation


Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0929 másodperc, 0.0171 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 42. Memória használat: 1,045kb