Felhasználó:

Jelszó:
Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


Online tagok (3)
Nincsenek Tagok
54.36.149... comment.comment.news.57
54.166.228... news
144.76.226.... index

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


bullet3 Luana
12 máj : 15:38
Sziasztok,szep napot mindenkinek
bullet3 Krisztián
21 febr : 17:07
Tisztelt Jelenlévő felhasználókat kérem regisztráljanak hogy máskor is visszataláljanak oldalunkra
bullet3 ekias
02 febr : 12:15
Hali!
bullet3 vicus61
02 febr : 10:16
Jelen
bullet3 szitex
31 jan : 18:58
sziasztok! sziasztok!sziasztok!
bullet3 Juanita
29 jan : 14:06
Üdv.Mindenkinek!
bullet3 Luana
29 jan : 06:40
Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek ☺
bullet3 Zotyka
28 jan : 20:18
Üdv mindenkinek
bullet3 vicus61
19 jan : 08:51
Szép reggelt Jók a videók!
bullet3 admin
14 jan : 14:45
Letölthetőek a Secret World Investigation saját fejlécei a képeket ajánlom pl azok figyelmébe akik háttérképet keresnek számítógépükre vagy telefonjukhoz jó töltögetést kivánok 

Szeretnétek ha a Napi Hirekről is cikkeznénk?

Igen

Nem

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások
csütörtök 11 augusztus 2016
Sok mindenre gondol az ember, amikor egy temetőben bolyong. Elmereng a múlton, csodálja a temető nyugalmát, és talán még egy-egy videót is készít… néha azonban olyasmi kerül a felvételre, aminek semmi keresnivalója nincs ott! Egy család kilátogatott egy hónapja a pennsylvaniai temetőbe, elhunyt rokonaik sírjához. Ragyogó idő volt, a temető zöld pázsitja szinte ragyogott a nyári napsütésben. Készült is egy videó a csodás nyári napról.

A család csak egy hónap múlva, vagyis mostanában nézte meg a felvételeket. Ekkor elképesztő dolgot vettek észre…

Nem emlékszem, hogy, amikor a videót csináltam, láttam volna bármi különöset… az a valami mégis ott van a felvételen!“

Először azt gondoltuk, hogy egy madár… de a madarak nem repülnek ilyen gyorsan, és nem adnak ki közben hátborzongató zakatoló hangot!”

A videóból kinagyítottak két képkockát, hogy alaposabban megnézzék a különös repülő szerkezetet. Ez, bár mintha szárnyai lennének, nem hasonlít madárra, repülőgépre, és természetesen meteorológiai ballonra sem


POST BY: admin ON : csütörtök 11 augusztus 2016 - 11:22:32 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
szerda 10 augusztus 2016
Az egyik első, valóban jól dokumentált eset 1761-ből való. A korábbiak sajnos (szó szerint) a történelem ködös távolába vesznek...
Észak-Itáliában öt asszony hazafelé tartott a falujába, Ventimigliába, miután fát gyűjtöttek az erdőben. Egyikük hirtelen hátborzongató sikolyt hallatva a földre zuhant, rekedten néhányszor azt kiáltotta: "A köd!", és - a többiek legnagyobb rémületére - már halott is volt. Teste borzalmas látványt nyújtott: ruhája és cipője apró darabokra szaggatva hevert körülötte, a szerencsétlen nő keresztcsontja el volt törve, hasfala a jobb oldalán felszakadt, látni lehetett a zsigereket, a legtöbb szerve össze volt zúzva, vagy teljesen vértelennek tűnt. Fején is sebek éktelenkedtek, koponyáját szinte csupaszra pörkölte valami, és a csípőjéről, valamint az egyik lábszáráról is szinte majdnem minden hús leégett. Altestét számos mély, párhuzamosan futó vágás borította. A förtelmes történetet a Francia Tudományos Akadémia is feljegyezte, amelynek tagjai semmiféle magyarázatot nem tudtak adni arra, vajon a köd mi módon művelhette ezt az asszonnyal.

Az 1880-as években Angliában is észleltek olyan jelenséget, mikor a köd (vagy az abban megbújó testetlen entitások csoportja) "emberre támadt". A szemtanúk részletesen beszámoltak róla, hogyan fojtogatták láthatatlan kezek egy "ködburokba" került kislányt. Még azt is látták, hogyan nyomódik be a torka anélkül, hogy a nyakizmok összerándultak volna. Ezután valamiféle láthatatlan ködbéli lény többször is megharapta a menekülni próbáló lányt. A harapásokat később megvizsgálva 18-20 fog nyomát fedezték fel. A harapások helye nyirkos és ragadós volt, visszataszítóan nyálkás. A sebhelyek egyértelműen egy fogsor alakját rajzolták ki.

A testetlen, a semmiből egyszer csak valakire ereszkedő ködből támadó harapdáló "démonok" a 20. században is folytatták garázdálkodásukat. 1951. május 10-ének éjszakáján egy chicagói csapszék pincérnőjét, Jane Morris-t szemelte ki áldozatául a gyilkos kedvű köd. A lány épp egyik barátnőjével beszélgetett a kocsma ajtaja előtt, amikor a köd beborította, majd ahogy eloszlott, Jane több sebből vérezve esett össze. A kiérkező rendőrök azt hitték, egy öncsonkító drogosról van szó, ezért az őrsön bezárták egy cellába. A lány könyörgött, hogy engedjék ki, ám az őrök hajthatatlanok voltak. Reggel egy oszladozó, rejtélyes eredetű ködfátyol közepén találtak rá a cella padlóján fekve. Már halott volt, a testét vágások borították. Semmiféle szúró- vagy vágóeszköz nem volt nála, és a cellában sem volt olyasmi, amivel ilyen szörnyű dolgot tehetett volna magával. A két fogva tartót felfüggesztették állásából az ügyet pedig kínos gyorsasággal lezárták.

1976 augusztusában egész sor különös dolog történt a dél-afrikai Darango-farm közelében dolgozó, húszesztendős John Ammottal. Az eset annak volt a tökéletes példája, hogy a köd rejtélyes zaklatói akár poltergeist-jelenségek generálására is képesek. A köd és a kopogó szellemek megjelenése végül olyan véres eseményekbe torkolltak, amelyekhez hasonlókra addig talán csak a legbrutálisabb horrorfilmek rendezői gondoltak. A fejleményekről Adam Rivers, a Reuters Hírügynökség munkatársa tudósított, aki több mélyinterjút is készített a szemtanúkkal és Tony Greenwald rendőrfőnökkel.
A tulajdonosok Greenwaldot és rendőreit hívták ki annak idején a farmra, valószínűleg abban reménykedve, hogy ők tudnak segíteni, ám a zsarukat olyan látvány fogadta, amire egyáltalán nem voltak felkészülve: A szobákat sűrű köd borította, mintha a természeti (?) jelenség "gondolt volna egyet" és beköltözött a tehetetlen farmerek házába. A házon kívül nem volt köd, ez pedig csak még furcsábbá tette az esetet. A levegőben mindenféle használati tárgyak repkedtek, nem egy el is találta és megsebesítette a ködben szinte vakként tapogatózó rendőröket. A konyhában álló boros- és egyéb üvegek kilőtték a dugóikat, majd nagy zajjal maguktól összetörtek.
Greenwaldék még meg sem kezdhették a nyomozást, amikor egy hangos kiáltás ütötte meg a fülüket, amely az egyik alagsori szobába vezette őket. A fiatal John Ammot kiáltott, aki ekkor már szinte elviselhetetlen fájdalmat érzett. A nyomozók beléptek a szobája ajtaján. Bent szintén köd volt, és történtek miértjét érzékelték, az okra képtelenek voltak fényt deríteni. Mialatt a rendőrök hitetlenkedve bámulták a ködben alig látszó fiatalembert, annak csupasz lábszárán hosszú vágások keletkeztek, csak úgy ömlött a földre a vére... A dolog fölöttébb rejtélyesnek tűnt, ezért a köd eloszlása után az áldozatot megfigyelés alá helyezték. Az orvosi vizsgálat során a fiú mellkasán is egy mély és széles vágást fedeztek fel, ami azért volt roppant különös, mert a jelenség "munkálkodása" során John végig egy fehér inget viselt, ami egyszer sem szakadt el, és akkor is teljesen ép volt, amikor megmagyarázhatatlan okból a mellkasán is vérfolt tűnt fel.
Az elkövetkezendő napok folyamán John Ammotot szó szerint szinte halálra kínozták az előbb felvázolt jelenségek, a rendőrök pedig csupán a rémülettől kővé dermedve figyelhették az eseményeket. A köd többször is beborította az őrzött kórteremben fekvő fiút, és a semmiből újabb vágások érték a testét. Ezek most olyanok voltak mintha valamiféle éles eszköz, például borotvapenge ejtette volna őket. Az egyik rendőr, Alex Shaver, megpróbált úrrá lenni félelmein, és két gyáva kollégájával ellentétben bemerészkedett John kórházi ágyát övező gyilkos ködbe, hogy kimentse a kétségbeesetten kiáltozó fiút. A bátor férfi karját és arcág mély vágások borították, mikor előlépett a ködből a karjai közt szinte már alig lélegző John Ammot testével. Nem sokkal az eset után a nyugdíjazását kérte, és csak évtizedekkel később volt hajlandó beszélni a vele történtekről. Állítása szerint úgy érezte, mintha a ködben tucatnyi ártó szándékú szellemlény lebegne körülötte, és mintha hangokat is hallott volna, de arra már nem emlékezett, hogy mit mondhattak. Csak arra koncentrált, hogy mielőbb kijusson a ködből a fiúval együtt, és a kezét folyton a szemei elé emelte, hogy azokat ne érje sérülés

A testetlen, ködbéli támadók egyik másfajta, megmagyarázhatatlan tevékenysége az úgynevezett "hajrablás". Az ókori Kínában szórványosan egész régiók estek pánikba amiatt, hogy a tereken sétálgató emberekre köd ereszkedett alá, amelyben aztán a szorgos "kísértetkezek" megfosztották hajtincseiktől az e módon pórul járt személyeket. 1873-ban Amerikában több olyan esetet feljegyeztek, mikor az úton békésen sétáló járókelőkre rejtélyes köd ereszkedett alá az égből, majd mikor felemelkedett, a szerencsétlen áldozat kopaszra pörkölt fejjel, vagy megcsonkított hajzattal állt a bámészkodók előtt. Ilyen afféle szellemvilág által űzött, ám nekünk, földi halandóknak vicces tréfának már korántsem tűnő eseményről számolt be 1969-ben James Pike, San Francisco érseke is. Egyik nap épp a dolgozószobájában írogatott, amikor arra lett figyelmes ablakán kitekintve, hogy a kertben teregető házvezetőnőjére sűrű ködfátyol ereszkedik, majd miután a nő teljesen eltűnik a szeme elől a ködből sikoltozás hallatszik, és lenyisszantott hajtincsek kezdenek a földre hullani. Az érsek ekkor felpattant az asztal mellől és az udvarra rohant, hogy segítsen a bajba jutott asszonynak, ám mire kiért a házból, a köd nem volt sehol, csupán a hihetetlen módon kopaszra borotvált fejű szegény nő zokogott az udvaron.

2002-ben a londoni hivatalos körökben igen nagy port vert fel a ködből támadó láthatatlan késelő titokzatos esete. A sajtó természetesen már csak a cenzúrázott részleteket tudhatta meg, így az ügy a köztudatba úgy került be, mint egy a sok felderítetlen erőszakos cselekmény közül. Robert Brock oknyomozó újságíró azonban megsejthetett valamit, ezért kitartó kutatómunkába kezdett, majd eredményeit publikálta is - igaz csak saját költségből mivel a nagyobb magazinok a rendőri szervek nyomása miatt nem merték leközölni a cikket.
Brock nyomozása során kiderítette, hogy 2002. április 16-án és 17-én több késeléses eset is történt Charing Cross környékén, amelyek egy rejtélyes, ködszerű jelenséggel voltak kapcsolatban. Két férfit súlyos sebekkel, másik kettőt pedig holtan szállítottak a közeli kórházba 16-a éjszakáján. A rendőrség több szemtanút is kihallgatott, és a jegyzőkönyv szerint (amelyről Brock "kerülő úton" másolatot is szerzett) az áldozatokat valamiféle gomolygó köd lepte el, mielőtt összeszurkálva a földre rogytak volna. A rend őrei eleinte természetesen meglehetősen hitetlenkedve fogadták a beszámolókat, egészen addig amíg az egyik szemtanú videofelvétellel is bizonyította az igazát. Ezen állítólag olyan ép ésszel aligha felérhető esemény látható, amely sokkal inkább tartozik a parakutatók hatáskörébe, mint a földhözragadt gondolkodású rendőrökébe. A filmen az látható, ahogy a ködből néha elő-elő bukkanó férfit alig kivehető körvonalú szellemalakok közelítik meg, és a védtelen áldozat bőrén maguktól nyílnak meg a sebek. A rendőrség azonnali hírzárlatot rendelt el felsőbb utasításra, és az akta azonnal eltűnt a süllyesztőben, a két halott családjának azt mondták, rablótámadás áldozatai lettek a hozzátartozóik, míg a két sérült férfinak nyilatkozatot kellett aláírnia, hogy soha senkinek nem beszélnek a sérüléseik valódi okáról. Brock cikkének megjelenése után sokan rögtön egyfajta összeesküvésre kezdtek gyanakodni, ám a riporter szerint erről szó sincs: a merevségéről híres brit rendőrség egyszerűen el akarta kerülni a pánikot, és nem nagyon örültek volna annak sem, ha tehetetlennek könyvelik el őket az állampolgárok.

A köd rejtélyes és vérszomjas "szellemlényeiről" az évek során több elmélet is napvilágot látott. A parakutatók többsége szerint nem másról van szó, mint a poltergeist-tevékenység egyik válfajával, ami sokkal alattomosabb a közismertebbeknél. A természettudomány haladóbb gondolkodású képviselői - például Rupert Sheldrake, a természetfeletti jelenségek tudós szakértője - úgy vélik, hogy egy eddig ismeretlen természeti jelenségről van szó, amely élőlények közelébe kerülve kártékony hatásúvá válik. A köd speciális kémiai összetétele lehet a kulcs, amely valószínűleg minden másnál jobban irritálja az emberi bőrt, így okozza a súlyos sérüléseket. Többször is hallani lehetett mérgező ködökről, miért ne létezhetnének "vagdalózó" ködök is? Ez a felvetés talán megfelelő a tudósoknak és a szkeptikusoknak, ám továbbra sem ad magyarázatot a jelenség kifejezetten paranormálisnak mondható tulajdonságaira. A vitába idővel az UFO kutatók is bekapcsolódtak. Brad Steiger és John A. Keel azt állítják, hogy a gyilkos köd valójában magukat láthatatlanná tevő idegeneket rejt, akik ilyen módon próbálnak embereket elrabolni, avagy ekképp gyűjtenek emberi szövet és egyéb mintákat. (Nem valószínű, hogy olyan fejlett idegen lények akik képesek láthatatlanná tenni magukat nem az utcán kezdenek vadászni gyanútlan emberekre akiket random összevagdalva próbálnának elrabolni vagy szövetmintát venni tőlük, vagy fodrászkodni... mármint erre vannak sokkal finomabb módszereik is amiket máskor előszeretettel alkalmaznak
Vajon mi lehet az igazság? Talán sosem fogjuk megtudni, mert a természetfeletti már évezredek óta kitartóan őrzi a legféltettebb titkaitPOST BY: admin ON : szerda 10 augusztus 2016 - 16:47:56 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
kedd 09 augusztus 2016
A steril neutrínó nevű feltételezett részecsketípus nem létezik – jelentették ki a kutatók 99 százalékos bizonyossággal, miután a Déli-sarkvidéken működő jeges részecskeelemzővel kétévnyi mennyiségnek megfelelő adatot elemeztek.
“Az, hogy nem sikerült kimutatni a keresett részecskét, azt jelenti, hogy a fizikusok továbbra is sötétben tapogatóznak a kis tömegű neutrínó eredetét illetően, és abban a kérdésben, miért van egyáltalán tömege”

– mondta Francis Hazen, az Antarktiszon működő IceCube (Jégkocka) neutrínóobszervatórium vezető kutatója.
A tudósok az obszervatóriummal kutatják a világűrből érkező neutrínókat. A detektor több mint egy mérföld mélységben van az antarktiszi jégben, fő alkotóeleme az 1 köbkilométeres jégkocka, amelybe forróvizes fúrással egyenletes rácsszerkezet mentén építettek be fénydetektorokat – írja az MTi.

A neutrínó a könnyű elemi részecskék egyik fajtája. A részecskék világában nem jelentős gravitáció kivételével csak gyenge kölcsönhatásban vesz részt, erős kölcsönhatásban nem kimutatható. Elektromos töltése nincs, semleges, emiatt elektromágneses kölcsönhatásban sem vesz részt. Ez a magyarázata annak, hogy a neutrínó rendkívül közömbös az anyaggal szemben: egy fényév vastagságú ólomfalon a neutrínóknak mintegy fele haladna át úgy, hogy akár egyetlen atommal ütközne. Neutrínók többféle forrásból is származhatnak, a tudósok a távoli világegyetemből érkezők mellett megkülönböztetnek mesterséges (atomerőművekben keletkező), földi, légköri és napneutrínókat (szoláris neutrínókat).
A 2010 decemberében átadott antarktiszi obszervatórium feladata az, hogy megfigyelje a felrobbanó csillagok (szupernóvák) által kibocsátott és csaknem a fény sebességével száguldó neutrínókat. Mivel csak a neutrínók képesek akadálytalanul áthaladni a Földön, a bolygó szűrőként szolgál, ami minden más, az északi féltekén át érkező részecskét kiszűr

Az 1 köbkilométeres Jégkocka több mint ötezer szenzora az Antartkisz jegét felhasználva érzékeli a részecskét. A Jégkocka által vizsgált területen trilliónyi neutrínó halad át, és amikor egyikük ütközik egy oxigénatommal a jégben, kék fény keletkezik. A tudósok a fényvillanás alapján számítják ki, hogy milyen iránya és energiája volt a neutrínónak, amikor a detektorba lépett.
A részecskefizika standard modellje szerint a neutrínók három alakban fordulnak elő. Ezek az elektronneutrínók, a müonneutrínók és a tauneutrínók, létezésüket már kísérletekkel is igazolták. Az eddigi feltevések szerint azonban létezhet egy negyedik típusú, steril neutrínó is, amely nem vesz részt a standard modellben leírt gyenge kölcsönhatásban.
A Physical Review Letters című amerikai szaklapban hétfőn bemutatott új tanulmány két független elemzésre épül, amelyek az antarktiszi detektor mintegy százezer neutrínóeseményből származó egyévnyi adatát elemzik. Az elemzést az atmoszférikus neutrínókkal végezték: ezek akkor keletkeznek, amikor a kozmikus sugarak részeikre esnek szét a Föld felső légkörében. A kutatók a 320 gigaelektronvolt (GeV) és a 20 tetraelektronvolt (TeV) közötti energiájú ütközésekre fókuszáltak, Halzen szerint ebben a terjedelemben egyértelműen észlelhetőek lennének a steril neutrínók. A keresett részecskének azonban semmi nyomát nem találták, így 99 százalékban biztosak abban, hogy nem létezik. A világegyetem messzi részeiből érkező neutrínók a legnagyobb energiájú és legtávolabbi jelenségekről – például szupernóvákról, fekete lyukakról, pulzárokról és aktív galaxismagokról – hordoznak üzenetet. A nehezen észlelhető részecske alapvető annak megértésében, hogy miként működik az univerzum a legkisebb skálán nézve, és kulcsfontosságú olyan rejtélyek megoldásában, mint a nagy energiájú kozmikus sugárzás eredete vagy a sötét anyag és a sötét energia természetePOST BY: admin ON : kedd 09 augusztus 2016 - 16:52:32 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
hétfő 08 augusztus 2016
Több száz, ha nem ezer azok­nak a vi­de­ók­nak a száma, ame­lye­ket az ISS űr­ál­lo­más élő vi­de­ó­köz­ve­tí­té­sé­ből ké­szí­tet­tek a lel­kes ama­tő­rök, és ál­lí­tó­lag is­me­ret­len re­pülő űr­jár­mű­ve­ket áb­rá­zol­nak. A NASA több­ször adott ki köz­le­ményt eze­ket cá­folva, de tö­ret­le­nül ké­szül­nek a to­vábbi a kamu vi­deók. Talán ezeket elégelte meg az űrügynökség, hogy szeptembertől végleg leállítják a közvetítést? Vagy esetleg nem szeretnék, hogy észre vegyünk valamit, amit titkolni akarnak?

Biztos már te is láttál olyan videót, amelyet az ISS űrállomás élőkamerás felvételeiből ollóztak össze, és állítólag ufókat, földönkívüli űrhajókat láthatunk rajtuk, amelyeket a kísérőszövegek szerint a NASA minden alkalommal titkolni próbált. Sőt, többször le is kapcsolták a közvetítést, amikor valami oda nem illő bukkant fel a kamerák látóterében.

A NASA az utóbbi időben többször is adott ki cáfolatot, és felhívta a figyelmet arra, hogy az interneten terjedő űrállomásos ufóvideók hamisítványok... nem igazak az állítások, hogy ufók repkednek a nemzetközi űrállomás körül, nincs földönkívüli invázió, és nem lövöldöznek egymásra a repülő csészealjak sem

Az úgynevezett észlelős videókat azonban tovább gyártották a túl lelkessé vált ufóvadászok. A NASA megelégelte a dolgot, és úgy döntött, végleg lekapcsolja az űrállomás élő közvetítését, amit eddig bárki nyomon követhetett az interneten keresztül

Vajon az UFO-vadászoknak volt igazuk és a NASA ezzel a lépésével ezt ismeri be? Túl kellemetlen lett már nekik, hogy minduntalan lebuknak a kamerák miatt? Vagy elfogadjuk a hivatalos magyarázatot, miszerint továbbra is követhetjük az ISS "életét" és a legfontosabb történéseket, akár élőben is, de az állandó élő közvetítést már feleslegesnek tartjákforrás:www.parahir.hu

POST BY: admin ON : hétfő 08 augusztus 2016 - 16:10:09 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Oldal:  1 2 3 ... 12 13 [14]


az Oldalra feltöltött minden kép Hír Hang és Videó kizárolagos tulajdonosa a Secret World Investigation


Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.1062 másodperc, 0.0232 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 36. Memória használat: 1,026,112b