Felhasználó:

Jelszó:
Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


Online tagok (1)
Nincsenek Tagok
3.227.240.... news

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


bullet3 Luana
12 máj : 15:38
Sziasztok,szep napot mindenkinek
bullet3 Krisztián
21 febr : 17:07
Tisztelt Jelenlévő felhasználókat kérem regisztráljanak hogy máskor is visszataláljanak oldalunkra
bullet3 ekias
02 febr : 12:15
Hali!
bullet3 vicus61
02 febr : 10:16
Jelen
bullet3 szitex
31 jan : 18:58
sziasztok! sziasztok!sziasztok!
bullet3 Juanita
29 jan : 14:06
Üdv.Mindenkinek!
bullet3 Luana
29 jan : 06:40
Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek ☺
bullet3 Zotyka
28 jan : 20:18
Üdv mindenkinek
bullet3 vicus61
19 jan : 08:51
Szép reggelt Jók a videók!
bullet3 admin
14 jan : 14:45
Letölthetőek a Secret World Investigation saját fejlécei a képeket ajánlom pl azok figyelmébe akik háttérképet keresnek számítógépükre vagy telefonjukhoz jó töltögetést kivánok 

Szeretnétek ha a Napi Hirekről is cikkeznénk?

Igen

Nem

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások
szerda 17 augusztus 2016
Már a 19. század elején is felfigyeltek olyan érdekes anomáliákra, amelyek kiindulópontja nem lehetett más, mint egy 10. bolygó. Érdekes felvetés volt akkoriban, rögtön jött is a keresztkérdés, hogy ha ez igaz, akkor miért nem sikerült még beazonosítanunk?
Pontosan tudjuk, hogy a Szaturnusz vagy akár a Plútó, milyen időközönként kerüli meg a Napunkat és akkor most itt vagy egy ismeretlen bolygó, amely hatással van a Naprendszerünkre? Mi folyik itt?
1983-ban a NASA-nal fel is fedezték a 10. vagyis ma már inkább úgy mondanánk, hogy a 9. bolygót. Mérete megegyezett a Szaturnuszéval, érdekessége, hogy vörös fénye kitűnik a Naprendszerben, ugyanis a Plútón túl felfedezett bolygók mindegyike fehér. Legfőbb kérdés az volt, hogy a régi leletekből találhatunk-e olyan bizonyítékokat, amelyek alátámasztják a létezését? Ha már járt erre, akkor milyen károkat okozott?
Az ősi mezopotámiai szövegekben Nibiruként ismerhetjük és erősen hangsúlyozzák e bolygó fényességét: "napkeltétől-napnyugtáig látható".
El is érkeztünk a legfontosabb információhoz, de még előtte megemlíteném, hogy elméletileg a számítások szerint 3600 évente kerüli meg a Napot és ekkor hatalmas pusztításokat okoz és sajnos mi sem vagyunk ez alól kivétel. Vannak olyan teóriák miszerint a dinoszauruszokat is ez a bolygó irtotta ki, na de hol az igazság? Odaát?
Miért is ne gondolkodhatnánk bele abba, hogy a Nibiru egy Földhöz hasonló lakott bolygó, sőt talán még mesterséges is? Az UFO hívők szerint ezen a bolygón nagyon magas fejlettségi szinten lévő humanoid lények laknak, akik nem elpusztítani jönnek, hanem megmenteni minket a kihalástól. Visszatérve az ősi írásra, miszerint - "napkeltétől-napnyugtáig látható", talán már roppant aktuális.
Az elmúlt hetekben rengetegen látni véltek az égen egy idegen kék bolygót a Nap mellett, noha ez szembe megy a vörös színnel, ám mégis felettébb elgondolkodtató. Joggal gondolhatják az emberek, hogy hamisított képekről van szó, ám pár hónapja még a CNN és a BBC is beszámolt arról, hogy a Naprendszeren túl már közeledik egy nagy ismeretlen eredetű objektum (akár bolygó). Egyes értesülések szerint még 2017 januárja előtt, látható lesz az égen mindenki számára.A képen látható fotók a NASA oldaláról vannak, kivehető, hogy valami tényleg közeledik.
Meg kell lepődnünk ezen? Félnünk kell?
Nem kell meglepődni, naponta jönnek be a Föld légkörébe kisebb sziklák, sőt pár éve Oroszországban be is csapódott egy kis égitest és a vicc az hogy csak a becsapódás után vették észre, tehát ebből is látszik, hogy nincs rálátásunk a teljes Naprendszerre. Félni akár most is lehetne, mert ki tudja mikor talál el minket, egy olyan égitest, amelyet későn vettünk észre? Talán már holnap.
Magyarországon is látták:
https://www.youtube.com/watch?v=JsWmHU-de7A
POST BY: Paradoxon ON : szerda 17 augusztus 2016 - 22:16:15 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
vasárnap 14 augusztus 2016
Egy több, mint 50 éves filmfelvétel került fel az internetre, amelyen olyasvalaki beszél, aki hivatalosan nem is létezik… ráadásul olyasmit mond, amitől a hideg futkározik a hátunkon! A titokzatos Blue Book Projekt hivatalosan 1951-től 1966-ig gyűjtötte az ufókkal és földönkívüliekkel lapcsolatos észleléseket, dokumentumokat és tárgyi bizonyítékokat… Ennek keretében készült ez a felvétel is, 1964-ben, a hírjedt 51-es körzet egyik hangárában. Állítólag ide szállították az 1947-ben Roswellnél lezuhant repülő csészealj utasait is, és több földönkívüli járművet őriznek itt, mint a világon bárhol…

A furcsa lényt EBE-3 nak nevezik, ami magyarul annyit tesz, a hármas számú földönkívüli biológiai entitás. Ez arra utal, hogy nem ő volt az első élő idegen lény, akit “megvendégeltek” a mai napig szigorú őrizet alatt tartott katonai bázison a nevadai sivatagban.

Nem csak az a megdöbbentő a felvételben, hogy ki beszél, hanem az is hajmeresztő, amit mond

Állítása szerint ugyanis a messzi jövőből érkezett, és nem földönkívüli lény, hanem az ember evolúciós leszármazottja. Bár ennek ellenére több ezer fényévet utazott az űrben, hogy visszatérjen az anyabolygóra, mert a távoli jövőben az emberiség elhagyja a Földet egy nukleáris háború miatt
A jövőből jött fura leszármazottunk azért érkezett, hogy megfigyelje a múltat… Ráadásul kiderül, hogy a világunk pusztulását a politikai és a vallási dogmák okozzák!

Sokan elképedéssel nézték és hallgatták a különös lény mondókáját: Volt, aki elhitte, mások viszont csak jót nevettek a videón, mondván, csak eg jól sikerült CGI, vagyis 3D-s animáció… A felvétellel kapcsolatban kétkedésre adhat okot, hogy az eredeti feltöltés, emelyet szinte minden ufókkal foglalkozó internetes oldal átvett, egy profi, 3D-s animációkkal foglalkozó cég videócsatornáján bukkant fel először… Persze ott sem állítják, hogy ők készítették, de igen nagy az esély rá… Sokak szerint nem az a lényeg, hogy valódi-e a felvétel, vagy ügyes hamisítvány, hanem az üzenete. Ha hagyjuk, hogy az őrült politikai-, és vallási eszmék eluralják a világot, akkor könnyen meglehet, hogy az oly sokat várt és emlegetett világvége sokkal hamarabb bekövetkezik, mintsem gondolnánk
forrás:paranormal.hu

POST BY: admin ON : vasárnap 14 augusztus 2016 - 20:19:17 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
péntek 12 augusztus 2016
A mexikói Coahuila de Zaragoza államban lévő Chapel of Saltillo templomban tavaly júniusban kezdett videózni egy hívő, de nem egészen olyan látványban volt része, mint amire számított. Éppen a Jézus-szobrot filmezte, amikor állítólag arra lett figyelmes, hogy az hirtelen kinyitja a szemét.

A hátborzongató felvétel láttán sokan csodát emlegettek, mások azonban úgy gondolták, átverés az egész, mert jó eséllyel optikai illúzió vagy digitális manipuláció állhat a háttérben. A találgatásoknak most egy alapos vizsgálat vetett véget, ami megállapította: semmiféle hamisítás nem történt

A szokatlan jelenségekre fókuszáló Adimensional weboldal szerkesztője, Ivan Escamilla elmondta, a videót több mint 20 paranormális specialista, köztük papok, szobrászok és speciális effektusokkal foglalkozó filmesek elemezték hosszú heteken át.
“A felvétel valódinak bizonyult, nem találtak hamisításra utaló bizonyítékot”
– nyilatkozta az eredményről a szerkesztő.
Szerinte a vizsgálatban egyedül az érintett egyházmegye nem kívánt részt venni. Az illetékesek arra sem volt hajlandók, hogy egyáltalán megnézzék a videót

forrás:paranormal.hu

POST BY: admin ON : péntek 12 augusztus 2016 - 21:32:41 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Titokzatos objektumot fedeztek fel a Naprendszer külső régiójában. Egyelőre semmi érdemlegeset nem tudnak róla mondani a szakemberek.

A Neptunuszon túli objektumot – melyet a Pan-STARRS égboltfelmérési program keretében fedeztek fel - Nikunak keresztelték el a szakemberek.

Rengeteg kisebb égitestet ismernek a tudósok a Naprendszer e részén, az újonnan felfedezett objektum viselkedése azonban furcsának hat, olvasható a Science Alert weboldalán

Miért furcsa?
A Naprendszer égitesteinek nagy része egy sík közelében, ugyanabban az irányban kering. A Niku pályasíkja azonban 110 fokos szöget zár be a Naprendszer síkjával. Még érdekesebbé teszi a titokzatos égitestet, hogy retrográd a mozgása, vagyis a Naprendszerben lévő legtöbb égitest mozgásával ellentétes irányba kering

Találtak már olyan Neptunuszon túli objektumot, amelynek szintén retrográd keringése van, de a Niku furcsa pályasíkját nézve a kutatók szerint egyértelművé válik, hogy valami nagyon nincs rendben az újonnan felfedezett objektummal.

Egyelőre nincsen rá magyarázat
Az objektum nagyon halovány – 160 ezerszer halványabb a Neptunusznál – ami arra enged következtetni, hogy a Niku nagyon kicsi, mindössze 200 kilométer átmérőjű égitest lehet, írják a New Scientist magazinban.

Hogy az égitest furcsaságait mi okozza, egyelőre nem tudni, a szakértők szerint valaminek a gravitációs ereje befolyásolhatja a mozgását, de az is elképzelhető, hogy korábban egy másik objektummal ütközhetett. A kutatást jelen pillanatban még nem publikálták szaklapban, az eredmények további megerősítésre várnak, az előzetes tanulmány az alábbi oldalon érhető el

forrás:parahir.hu

POST BY: admin ON : péntek 12 augusztus 2016 - 15:52:23 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Kivételesen nem amatőr ufóvadászok lőtték az alábbi videót. Egy mexikói újságírónak tűnt fel a furcsa zöld fény pár napja Mexikóváros éjszakai égboltján. Olyan különös volt a jelenség, hogy le kellett videóznia… eközben egy másik országban ugyanezt látták…

Saul Galarza újságíró vette észre a különös fényjelenséget augusztus 5-én, esete tíz körül. Olyannyira ragyogó volt, hogy a belváros erős fényei ellenére is jól látszott.

Nem tudott másra gondolni, mint hogy egy ufó halad a felhők között, és annak a fényei szüremlenek át a párarétegen.

Érdekes módon ugyanazon a napon az Egyesült Államok területén, többen is hasonló jelenséget észleltek. Vajon mindkét helyen ugyanazt a légköri jelenséget figyelték meg? Vagy valami mást? Repülőgép biztosan nem lehetett, mert annak jelzőfényei nem zöld színűek, és folyamatosan villognak. Ufológusok szerint hasonló jelenségek többször előfordulnak világszerte, mint gondolnánk. Néhány esetben gyorsan mozognak, mint a villám, néha hirtelen megtorpannak és irányt változtatnak. Máskor pedig egy helyben lebegnek, majd lassan elhalványulnak, mintha távolodnának

Az örök kétkedők azzal magyarázzák a zöldes fényfoltot, hogy valaki egy lézernyalábbal világította meg a felhőket, így okozva tömeges ufóészlelést, még ha nem is szándékosan
POST BY: admin ON : péntek 12 augusztus 2016 - 10:53:24 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Belgiumban a felkelő nap különös módon világított meg egy magányos felhőt. A csodás látvány megihlette az egyik művészi vénával megáldott belgát, aki videózni kezdte a különleges természeti látványosságot… arra azonban nem számított, hogy olyasmit is látni fog, amire még álmában sem gondolt…

…a ragyogó felhőből ugyanis egy rejtélyes repülő tárgy bukkant elő, stroboszkópszerűen villogva, majd hirtelen elhúzott a messzeségbe.

Először repülőgép jelzőfényeire gyanakodott a szemtanú, de mivel azok sokkal lassabban villognak, nem tudott másra gondolni, mint arra, hogy bizony egy UFO-t vett videóra. Meg is osztotta a felvételt az interneten, amire rengetegen voltak kíváncsiak

Az amatőr ufológusok szerint világszerte igen gyakoriak az ehhez hasonló észlelések. Számos különös formájú felhőből távozott már ilyen-olyan repülő objektum, ami arra enged következtetni, hogy ezeket az égi tüneményeket minden bizonnyal mesterségesen hozták létre
Földünkön tartózkodó idegenek már régen felosztották bolygónkat különféle zónákra, amelyeket egy-egy hatalmas anyahajó tart ellenőrzés alatt. Ezek az óriási járművek bármelyik emberben riadalmat keltenének, és az idegen felügyeletnek sem örülne felhőtlenül mindenki, így fejlett álcázáshoz kell folyamodniuk. Ennek egyik módja, amikor egyszerűen felhőnek álcázzák a hatalmas anyahajót, máskor, ha túl tiszta az ég, más technikát alkalmaznak, szinte teljesen láthatatlanná válnak… A kisebb, távozó alkalmatosságok a járőrhajók, ezek bukkannak fel leggyakrabban az úgynevezett UFO-észlelésekben. De jó pár alkalommal előfordult, hogy magát az anyahajót is megpillantotta, sőt le is videózta egy-egy szemtanú… Az elmélet igen izgalmas, és számos érdekes kérdést is felvet. Reméljük, tényleg csak elmélet és nem valóság, mert akkor bizony rossz világ vár ránk

forrás:www.paranormal.hu


POST BY: admin ON : péntek 12 augusztus 2016 - 10:50:18 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Bizarr mumifikálódott lény tetemét találták meg a szibériai Jakutföld egyik fontos gyémántlelőhelyén, az Udacsnaja külszíni bánya homokos talajában. A talajréteg kora alapján a lehet legalább 66 millió éves, de az 252 millió éves eredet sem kizárt.
A bányát 1955-ben nyitották meg, és korábban is találtak itt izgalmas dolgokat. 2014 decemberében a bányászok egy rejtélyes vörös sziklát ástak ki, amelyből 30 000 aprócska drágakő került elő.

Most még nem biztos, hogy a felfedezett múmia valóban őslény, ezt a Jakutszki Egyetem kutatói fogják megállapítani a csontváz és a belőle kinyerhető dns elemzésévelPOST BY: admin ON : péntek 12 augusztus 2016 - 10:46:35 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
csütörtök 11 augusztus 2016
Csak egy szép naplementés felvételt akart készíteni a videós, de arra nem számított, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy bezavar… Lassan már ott tartunk, hogy nem lehet egy jó fotót készíteni egy szép felhőről, viharról, naplementéről, vagy a Holdról anélkül, hogy repülő csészealjak ne trollkodnának bele a felvételbe…

Így volt ez Aucklandban is, Új-Zélandon. 2016 augusztus 2-án délután 17 óra 30-kor a videós egy gyönyörű napnyugtát videózott éppen, amikor a felvétel bal alsó sarkában, a felhők felett megjelet egy fura, sötét repülö tárgy, ami érdekes manővereket hajtott végre, majd egy villanás kíséretében eltűnt a horizonton. Talán éppen fénysebességre kapcsolt… – mondják az ufóhívők

Sokak szerint azonban csak egy vadászgép volt, amely rákapcsolt, és a hajtóművének utánégője villant egyet


POST BY: admin ON : csütörtök 11 augusztus 2016 - 11:55:53 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Sok mindenre gondol az ember, amikor egy temetőben bolyong. Elmereng a múlton, csodálja a temető nyugalmát, és talán még egy-egy videót is készít… néha azonban olyasmi kerül a felvételre, aminek semmi keresnivalója nincs ott! Egy család kilátogatott egy hónapja a pennsylvaniai temetőbe, elhunyt rokonaik sírjához. Ragyogó idő volt, a temető zöld pázsitja szinte ragyogott a nyári napsütésben. Készült is egy videó a csodás nyári napról.

A család csak egy hónap múlva, vagyis mostanában nézte meg a felvételeket. Ekkor elképesztő dolgot vettek észre…

Nem emlékszem, hogy, amikor a videót csináltam, láttam volna bármi különöset… az a valami mégis ott van a felvételen!“

Először azt gondoltuk, hogy egy madár… de a madarak nem repülnek ilyen gyorsan, és nem adnak ki közben hátborzongató zakatoló hangot!”

A videóból kinagyítottak két képkockát, hogy alaposabban megnézzék a különös repülő szerkezetet. Ez, bár mintha szárnyai lennének, nem hasonlít madárra, repülőgépre, és természetesen meteorológiai ballonra sem


POST BY: admin ON : csütörtök 11 augusztus 2016 - 11:22:32 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
szerda 10 augusztus 2016
Az egyik első, valóban jól dokumentált eset 1761-ből való. A korábbiak sajnos (szó szerint) a történelem ködös távolába vesznek...
Észak-Itáliában öt asszony hazafelé tartott a falujába, Ventimigliába, miután fát gyűjtöttek az erdőben. Egyikük hirtelen hátborzongató sikolyt hallatva a földre zuhant, rekedten néhányszor azt kiáltotta: "A köd!", és - a többiek legnagyobb rémületére - már halott is volt. Teste borzalmas látványt nyújtott: ruhája és cipője apró darabokra szaggatva hevert körülötte, a szerencsétlen nő keresztcsontja el volt törve, hasfala a jobb oldalán felszakadt, látni lehetett a zsigereket, a legtöbb szerve össze volt zúzva, vagy teljesen vértelennek tűnt. Fején is sebek éktelenkedtek, koponyáját szinte csupaszra pörkölte valami, és a csípőjéről, valamint az egyik lábszáráról is szinte majdnem minden hús leégett. Altestét számos mély, párhuzamosan futó vágás borította. A förtelmes történetet a Francia Tudományos Akadémia is feljegyezte, amelynek tagjai semmiféle magyarázatot nem tudtak adni arra, vajon a köd mi módon művelhette ezt az asszonnyal.

Az 1880-as években Angliában is észleltek olyan jelenséget, mikor a köd (vagy az abban megbújó testetlen entitások csoportja) "emberre támadt". A szemtanúk részletesen beszámoltak róla, hogyan fojtogatták láthatatlan kezek egy "ködburokba" került kislányt. Még azt is látták, hogyan nyomódik be a torka anélkül, hogy a nyakizmok összerándultak volna. Ezután valamiféle láthatatlan ködbéli lény többször is megharapta a menekülni próbáló lányt. A harapásokat később megvizsgálva 18-20 fog nyomát fedezték fel. A harapások helye nyirkos és ragadós volt, visszataszítóan nyálkás. A sebhelyek egyértelműen egy fogsor alakját rajzolták ki.

A testetlen, a semmiből egyszer csak valakire ereszkedő ködből támadó harapdáló "démonok" a 20. században is folytatták garázdálkodásukat. 1951. május 10-ének éjszakáján egy chicagói csapszék pincérnőjét, Jane Morris-t szemelte ki áldozatául a gyilkos kedvű köd. A lány épp egyik barátnőjével beszélgetett a kocsma ajtaja előtt, amikor a köd beborította, majd ahogy eloszlott, Jane több sebből vérezve esett össze. A kiérkező rendőrök azt hitték, egy öncsonkító drogosról van szó, ezért az őrsön bezárták egy cellába. A lány könyörgött, hogy engedjék ki, ám az őrök hajthatatlanok voltak. Reggel egy oszladozó, rejtélyes eredetű ködfátyol közepén találtak rá a cella padlóján fekve. Már halott volt, a testét vágások borították. Semmiféle szúró- vagy vágóeszköz nem volt nála, és a cellában sem volt olyasmi, amivel ilyen szörnyű dolgot tehetett volna magával. A két fogva tartót felfüggesztették állásából az ügyet pedig kínos gyorsasággal lezárták.

1976 augusztusában egész sor különös dolog történt a dél-afrikai Darango-farm közelében dolgozó, húszesztendős John Ammottal. Az eset annak volt a tökéletes példája, hogy a köd rejtélyes zaklatói akár poltergeist-jelenségek generálására is képesek. A köd és a kopogó szellemek megjelenése végül olyan véres eseményekbe torkolltak, amelyekhez hasonlókra addig talán csak a legbrutálisabb horrorfilmek rendezői gondoltak. A fejleményekről Adam Rivers, a Reuters Hírügynökség munkatársa tudósított, aki több mélyinterjút is készített a szemtanúkkal és Tony Greenwald rendőrfőnökkel.
A tulajdonosok Greenwaldot és rendőreit hívták ki annak idején a farmra, valószínűleg abban reménykedve, hogy ők tudnak segíteni, ám a zsarukat olyan látvány fogadta, amire egyáltalán nem voltak felkészülve: A szobákat sűrű köd borította, mintha a természeti (?) jelenség "gondolt volna egyet" és beköltözött a tehetetlen farmerek házába. A házon kívül nem volt köd, ez pedig csak még furcsábbá tette az esetet. A levegőben mindenféle használati tárgyak repkedtek, nem egy el is találta és megsebesítette a ködben szinte vakként tapogatózó rendőröket. A konyhában álló boros- és egyéb üvegek kilőtték a dugóikat, majd nagy zajjal maguktól összetörtek.
Greenwaldék még meg sem kezdhették a nyomozást, amikor egy hangos kiáltás ütötte meg a fülüket, amely az egyik alagsori szobába vezette őket. A fiatal John Ammot kiáltott, aki ekkor már szinte elviselhetetlen fájdalmat érzett. A nyomozók beléptek a szobája ajtaján. Bent szintén köd volt, és történtek miértjét érzékelték, az okra képtelenek voltak fényt deríteni. Mialatt a rendőrök hitetlenkedve bámulták a ködben alig látszó fiatalembert, annak csupasz lábszárán hosszú vágások keletkeztek, csak úgy ömlött a földre a vére... A dolog fölöttébb rejtélyesnek tűnt, ezért a köd eloszlása után az áldozatot megfigyelés alá helyezték. Az orvosi vizsgálat során a fiú mellkasán is egy mély és széles vágást fedeztek fel, ami azért volt roppant különös, mert a jelenség "munkálkodása" során John végig egy fehér inget viselt, ami egyszer sem szakadt el, és akkor is teljesen ép volt, amikor megmagyarázhatatlan okból a mellkasán is vérfolt tűnt fel.
Az elkövetkezendő napok folyamán John Ammotot szó szerint szinte halálra kínozták az előbb felvázolt jelenségek, a rendőrök pedig csupán a rémülettől kővé dermedve figyelhették az eseményeket. A köd többször is beborította az őrzött kórteremben fekvő fiút, és a semmiből újabb vágások érték a testét. Ezek most olyanok voltak mintha valamiféle éles eszköz, például borotvapenge ejtette volna őket. Az egyik rendőr, Alex Shaver, megpróbált úrrá lenni félelmein, és két gyáva kollégájával ellentétben bemerészkedett John kórházi ágyát övező gyilkos ködbe, hogy kimentse a kétségbeesetten kiáltozó fiút. A bátor férfi karját és arcág mély vágások borították, mikor előlépett a ködből a karjai közt szinte már alig lélegző John Ammot testével. Nem sokkal az eset után a nyugdíjazását kérte, és csak évtizedekkel később volt hajlandó beszélni a vele történtekről. Állítása szerint úgy érezte, mintha a ködben tucatnyi ártó szándékú szellemlény lebegne körülötte, és mintha hangokat is hallott volna, de arra már nem emlékezett, hogy mit mondhattak. Csak arra koncentrált, hogy mielőbb kijusson a ködből a fiúval együtt, és a kezét folyton a szemei elé emelte, hogy azokat ne érje sérülés

A testetlen, ködbéli támadók egyik másfajta, megmagyarázhatatlan tevékenysége az úgynevezett "hajrablás". Az ókori Kínában szórványosan egész régiók estek pánikba amiatt, hogy a tereken sétálgató emberekre köd ereszkedett alá, amelyben aztán a szorgos "kísértetkezek" megfosztották hajtincseiktől az e módon pórul járt személyeket. 1873-ban Amerikában több olyan esetet feljegyeztek, mikor az úton békésen sétáló járókelőkre rejtélyes köd ereszkedett alá az égből, majd mikor felemelkedett, a szerencsétlen áldozat kopaszra pörkölt fejjel, vagy megcsonkított hajzattal állt a bámészkodók előtt. Ilyen afféle szellemvilág által űzött, ám nekünk, földi halandóknak vicces tréfának már korántsem tűnő eseményről számolt be 1969-ben James Pike, San Francisco érseke is. Egyik nap épp a dolgozószobájában írogatott, amikor arra lett figyelmes ablakán kitekintve, hogy a kertben teregető házvezetőnőjére sűrű ködfátyol ereszkedik, majd miután a nő teljesen eltűnik a szeme elől a ködből sikoltozás hallatszik, és lenyisszantott hajtincsek kezdenek a földre hullani. Az érsek ekkor felpattant az asztal mellől és az udvarra rohant, hogy segítsen a bajba jutott asszonynak, ám mire kiért a házból, a köd nem volt sehol, csupán a hihetetlen módon kopaszra borotvált fejű szegény nő zokogott az udvaron.

2002-ben a londoni hivatalos körökben igen nagy port vert fel a ködből támadó láthatatlan késelő titokzatos esete. A sajtó természetesen már csak a cenzúrázott részleteket tudhatta meg, így az ügy a köztudatba úgy került be, mint egy a sok felderítetlen erőszakos cselekmény közül. Robert Brock oknyomozó újságíró azonban megsejthetett valamit, ezért kitartó kutatómunkába kezdett, majd eredményeit publikálta is - igaz csak saját költségből mivel a nagyobb magazinok a rendőri szervek nyomása miatt nem merték leközölni a cikket.
Brock nyomozása során kiderítette, hogy 2002. április 16-án és 17-én több késeléses eset is történt Charing Cross környékén, amelyek egy rejtélyes, ködszerű jelenséggel voltak kapcsolatban. Két férfit súlyos sebekkel, másik kettőt pedig holtan szállítottak a közeli kórházba 16-a éjszakáján. A rendőrség több szemtanút is kihallgatott, és a jegyzőkönyv szerint (amelyről Brock "kerülő úton" másolatot is szerzett) az áldozatokat valamiféle gomolygó köd lepte el, mielőtt összeszurkálva a földre rogytak volna. A rend őrei eleinte természetesen meglehetősen hitetlenkedve fogadták a beszámolókat, egészen addig amíg az egyik szemtanú videofelvétellel is bizonyította az igazát. Ezen állítólag olyan ép ésszel aligha felérhető esemény látható, amely sokkal inkább tartozik a parakutatók hatáskörébe, mint a földhözragadt gondolkodású rendőrökébe. A filmen az látható, ahogy a ködből néha elő-elő bukkanó férfit alig kivehető körvonalú szellemalakok közelítik meg, és a védtelen áldozat bőrén maguktól nyílnak meg a sebek. A rendőrség azonnali hírzárlatot rendelt el felsőbb utasításra, és az akta azonnal eltűnt a süllyesztőben, a két halott családjának azt mondták, rablótámadás áldozatai lettek a hozzátartozóik, míg a két sérült férfinak nyilatkozatot kellett aláírnia, hogy soha senkinek nem beszélnek a sérüléseik valódi okáról. Brock cikkének megjelenése után sokan rögtön egyfajta összeesküvésre kezdtek gyanakodni, ám a riporter szerint erről szó sincs: a merevségéről híres brit rendőrség egyszerűen el akarta kerülni a pánikot, és nem nagyon örültek volna annak sem, ha tehetetlennek könyvelik el őket az állampolgárok.

A köd rejtélyes és vérszomjas "szellemlényeiről" az évek során több elmélet is napvilágot látott. A parakutatók többsége szerint nem másról van szó, mint a poltergeist-tevékenység egyik válfajával, ami sokkal alattomosabb a közismertebbeknél. A természettudomány haladóbb gondolkodású képviselői - például Rupert Sheldrake, a természetfeletti jelenségek tudós szakértője - úgy vélik, hogy egy eddig ismeretlen természeti jelenségről van szó, amely élőlények közelébe kerülve kártékony hatásúvá válik. A köd speciális kémiai összetétele lehet a kulcs, amely valószínűleg minden másnál jobban irritálja az emberi bőrt, így okozza a súlyos sérüléseket. Többször is hallani lehetett mérgező ködökről, miért ne létezhetnének "vagdalózó" ködök is? Ez a felvetés talán megfelelő a tudósoknak és a szkeptikusoknak, ám továbbra sem ad magyarázatot a jelenség kifejezetten paranormálisnak mondható tulajdonságaira. A vitába idővel az UFO kutatók is bekapcsolódtak. Brad Steiger és John A. Keel azt állítják, hogy a gyilkos köd valójában magukat láthatatlanná tevő idegeneket rejt, akik ilyen módon próbálnak embereket elrabolni, avagy ekképp gyűjtenek emberi szövet és egyéb mintákat. (Nem valószínű, hogy olyan fejlett idegen lények akik képesek láthatatlanná tenni magukat nem az utcán kezdenek vadászni gyanútlan emberekre akiket random összevagdalva próbálnának elrabolni vagy szövetmintát venni tőlük, vagy fodrászkodni... mármint erre vannak sokkal finomabb módszereik is amiket máskor előszeretettel alkalmaznak
Vajon mi lehet az igazság? Talán sosem fogjuk megtudni, mert a természetfeletti már évezredek óta kitartóan őrzi a legféltettebb titkaitPOST BY: admin ON : szerda 10 augusztus 2016 - 16:47:56 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat
Oldal:  1 2 3 ... 13 [14] 15


az Oldalra feltöltött minden kép Hír Hang és Videó kizárolagos tulajdonosa a Secret World Investigation


Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0617 másodperc, 0.0100 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 42. Memória használat: 1,072kb