Felhasználó:

Jelszó:
Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


Online tagok (1)
Nincsenek Tagok
18.206.194.... news

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


bullet3 Luana
12 máj : 15:38
Sziasztok,szep napot mindenkinek
bullet3 Krisztián
21 febr : 17:07
Tisztelt Jelenlévő felhasználókat kérem regisztráljanak hogy máskor is visszataláljanak oldalunkra
bullet3 ekias
02 febr : 12:15
Hali!
bullet3 vicus61
02 febr : 10:16
Jelen
bullet3 szitex
31 jan : 18:58
sziasztok! sziasztok!sziasztok!
bullet3 Juanita
29 jan : 14:06
Üdv.Mindenkinek!
bullet3 Luana
29 jan : 06:40
Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek ☺
bullet3 Zotyka
28 jan : 20:18
Üdv mindenkinek
bullet3 vicus61
19 jan : 08:51
Szép reggelt Jók a videók!
bullet3 admin
14 jan : 14:45
Letölthetőek a Secret World Investigation saját fejlécei a képeket ajánlom pl azok figyelmébe akik háttérképet keresnek számítógépükre vagy telefonjukhoz jó töltögetést kivánok 

Szeretnétek ha a Napi Hirekről is cikkeznénk?

Igen

Nem

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások
csütörtök 06 szeptember 2018


A kozmikus háttérsugárzásban megtalált legnagyobb és leghidegebb folt talán egy valódi lyuk lehet az univerzumon.

Az Ősrobbanás modell, és háttérsugárzási anomália

Rengeteg elmélet kering arról, hogy az univerzumunk hogyan is született, és létrejöttének pillanatától kezdve hogyan is kezdett el tágulni. Ma a világegyetem legelfogadottabb keletkezési modellje az Ősrobbanás elmélet, mely kimondja, hogy a világ egyetlen szingularitási pontból indult ki.

Ehhez szorosan kapcsolódik a kozmikus háttérsugárzás is, amit gyakorlatilag az Ősrobbanás egyik fontos bizonyítékaként szoktak a tudósok felhozni

A kozmikus mikrohullámú háttérsugárzás az az elektromágneses sugárzás, ami az egész világegyetemet kitölti. Vagyis nem más, mint az Ősrobbanás következtében visszamaradt lenyomat.

Az ősrobbanás után nagyjából 380 000 évvel az atommagok és elektronok összeálltak atomokká, és a fotonok (fény) számára a világegyetem átlátszóvá vált. A mikrohullámú háttérsugárzás ebből az időből származik, de a Világegyetem tágulása miatt, amelyet a vörös eltolódás jelensége igazol, a hőmérséklete lecsökkentNemrégiben találtak egy olyan rendkívüli hidegfoltot a kozmikus háttérsugárzásban, mely elméletileg ott sem lehetne. Ugyanis drasztikusan alacsony a hőmérséklet a háttérsugárzás más pontjaihoz képest.

Anomália, ami nem létezhetne

Ez a lyuk ténylegesen hatalmas kiterjedésű, és annyira hideg, hogy hozzávetőlegesen felmerült az is, hogy talán az ősrobbanás előtti időkből származhat.

Ez pedig teljességgel lehetetlen, ha a kozmikus háttérsugárzásról beszélünk.

Éppen ezért kelt szárnyra rengeteg teória, elmélet és pletyka arról, hogy mi lehet valójában ez a hatalmas lyuk. Egy szakadás a téridő szövetén? Egy eddig ismeretlen kozmikus anomália? Vagy talán egy átjáró egy tükör univerzumbaKülönös, hogy az adott területen úgy tűnik, mintha abszolút nem lenen semmi. Sem csillaganyag sem csillaganyagok felhői, vagy galaxisok, egyéb objektumok.

Azonban valami mégis lehet ott, ugyanis nagyon erős gravitációs hatást mérnek afelől a folt felől. Mintha lenne ott valami, ami ezt a nagyon erős erőhatást kifejti a környezetre.

Szakadás a világon

Ha valóban egy kapu lenne egy másik univerzumba, akkor az a nagy kérdés, hogy pontosan hová vezet. Egyes sejtéseink szerint az univerzum fonákjára, egy olyan világba, ahol minden fordítva működik, és még az idő is fordítva folyik.

Mások úgy gondolják, hogy az univerzum már elkezdett szétszakadni, és valójában az a lyuk nemrég – pár ezer, vagy pár millió éve – még nem volt ottMegint egy másik elképzelés szerint a lyuk a kezdetektől fogva ott van, és gyakorlatilag ott lett felfújva az univerzum,, vagyis onnan ered az ősrobbanás, ezért volt az a pont az, ami a leghamarabb, és legjobban kihűlt.

Hogy közelebb jutunk-e a hideg és sötét folt megfejtéséhez, azt nem tudni, de annyi bizonyos, hogy a vele kapcsolatos felfedezéseket aligha most fogjuk megtenni, mivel nagyon messze van, és sokkal fejlettebb technológiára és eszközökre lenne szükség, hogy részletesebben tanulmányozzuk, vagy oda utazzunk

forrás:paranormal.hu/avilagtitkai.com

POST BY: Krisztián ON : csütörtök 06 szeptember 2018 - 10:41:08 | comment(s)0 | Nyomtatóbarát változat


az Oldalra feltöltött minden kép Hír Hang és Videó kizárolagos tulajdonosa a Secret World Investigation


Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0537 másodperc, 0.0120 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 32. Memória használat: 945,880b