Hír: Álcázott UFO-t videóztak egy hőkamerával Bukarest felett
(Kategória: Ufók)
Küldte: Krisztián
csütörtök 03 augusztus 2017 - 20:58:50A román drónreptető éppen egy új hőkamerát próbált ki éjszaka, amikor olyasmit vett észre a képernyőn, hogy még a kamerát is szinte elejtette döbbenetében…

A román Mihai Daniel Dragu a YouTube-csatornája alapján drónok építésével és drónvideózással foglalkozik már több, mint 8 éve. Mint látjuk komoly emberről van szó, aki nem szórakozik kamu UFO-videókkal. Tökélyre fejlesztette a drónreptetési tudományát és sokat tud a filmezésről is. Többször hívták már meg a tévéműsorokba szakértőként.

Sokat hallott már a hőkamerával készített UFO-videókról, gondolta ő is kipróbálja… 2017 július 15-én éjszakák ki is vitte a kamerát a szabadba, bár nem fűzött hozzá nagy reményeket, hogy elsőre sikerülni fog. Kezdőknek nem lehet ekkora szerencséje…

Az első két felvételnél semmi érdekes nem történt. A harmadiknál éppen a Bukarest felett átvonuló felhőket filmezte, amikor olyasmi bukkant fel a képernyőn, hogy a drága kamera is majdnem kiesett a kezéből a döbbenettől. A lustán vánszorgó felhők közt ugyanis egy hatalmas, V-alakú objektum száguldott keresztül. Mindenre számított, de arra nem, hogy ekkora UFO-t fog látni!

Ezt a nagyon furcsa V-alakú tárgyat, amely teljesen szabályosnak tűnt, nem lehetett látni szabad szemmel, csak a hőkamera érzékelte. Vagyis mondhatjuk, hogy láthatatlan volt!

Mivel Mihai tapasztalt drónkamerás, meg tud különböztetni egy repülőt, vagy egy drónt egy ismeretlen tárgytól, ráadásul az hatalmasnak bizonyult. Kétszer-háromszor akkora volt, mint egy utasszállító repülőgép. Videójában bemutatja a felvételt, és elmagyarázza azt is, miért nem lehetett repülőgép. Bár a felvételen tisztán látszik, hogy az alakja sem olyan, de sok szkeptikus létezik, akik minden hasonlót kétségbe vonnak, még akkor is, ha a saját szemükkel látjákNézd meg, és döntsd el te is, mi lehetett a különös repülő tárgy!

forrás:napiufo.huEzen hír származási helye: Secret World Investigation
( http://secretworld.hu/news.php?extend.124 )


Oldal létrehozási idő: 0.0261 másodperc, 0.0052 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 15. Memória használat: 702,448b